Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Зустріч з Андрієм Смирновим, заступником Керівника Офісу Президента України

Зустріч з Андрієм Смирновим, заступником Керівника Офісу Президента України

Справедливе правосуддя – це те, що підвищує впевненість інвесторів у вкладенні значного капіталу в Україну. Верховенство права є потужним сигналом довіри для міжнародного бізнесу, партнерів і компаній, що працюють на місцях.

Президент Американської торговельної палати в Україні (далі – Палата) Андрій Гундер та Віце-президент Тетяна Прокопчук разом зі співголовами Комітету Палати з питань правової політики Віталієм Оджиковським та Сергієм Гребенюком зустрілися із заступником Керівника Офісу Президента України Андрієм Смирновим.

Верховенство права, реальна та ефективна судова реформа, справедливе правосуддя та прозорий відбір суддів усіх інстанцій є головними у порядку денному прозорого бізнесу та серед 10 стратегічних пріоритетів Палати для післявоєнного економічного відновлення України. Таким чином, основна увага під час зустрічі була зосереджена на першочергових кроках та ключових аспектах реалізації судової реформи.

Офіційні постачальники послуг