Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Заява: Американська торговельна палата в Україні підтримує стратегічне партнерство між АТ «Укрзалізниця» та Deutsche Bahn

Заява: Американська торговельна палата в Україні підтримує стратегічне партнерство між АТ «Укрзалізниця» та Deutsche Bahn

Американська торговельна палата в Україні підтримує стратегічне партнерство між АТ «Укрзалізниця» та Deutsche Bahn як можливість реформування інфраструктури залізничного транспорту України.

Уряд створив робочу групу для обговорення деталей майбутньої співпраці АТ «Укрзалізниця» із найбільшим німецьким залізничним оператором Deutsche Bahn.

До складу робочої групи увійшли представники Міністерства інфраструктури, АТ «Укрзалізниця», Комітету Верховної Ради України з питань інфраструктури та транспорту, а також експерти Американської торговельної палати в Україні. Така співпраця допоможе досягнути один із ключових пріоритетів для компаній-членів Палати – сприяти прозорому реформуванню залізничного сектору та вдосконаленню нормативно-правової бази, що регулює залізничну галузь.

Компанії-члени Американської торговельної палати в Україні готові надавати свою професійну експертизу в рамках діяльності робочої групи задля розвитку залізничної галузі України.

Офіційні постачальники послуг