Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Заощаджуйте з Київстар: нова Суперсила “Економія”

Київстар постійно збільшує можливості для налаштування своїх тарифних планів під потреби абонентів. Тепер оператор запустив послугу «Суперсила Економія» у тарифі LOVE UA На Максимум. Після її активації вартість тарифу для абонентів зменшиться до 125 грн, замість стандартних 175 грн. При цьому абоненти зможуть налаштувати наповнення тарифу додатковими послугами.

Абоненти, які підключать Суперсилу Економія за 125 грн отримають у тарифі безлімітні дзвінки всередині мережі, 500 МБ мобільного інтернету та  одну із Суперсил, доступних у тарифному плані, на вибір. Наприклад, можна вибрати Суперсилу 100 хвилин на інші мережі та за кордон, якщо клієнту треба дзвонити не тільки в мережі Київстар.  Або обрати Суперсилу 5 ГБ, якщо потрібний мобільний інтернет.

Суперсила Економія створена спеціально для людей, яким не треба хвилини на інші мережі або інтернет у тарифі, а головне – дзвінки в мережі.  Проте, за потреби абоненти зможуть обрати ці послуги як другу Суперсилу.  Підключити нову опцію можна набравши безкоштовний номер *477*65# або знайти її в додатку Мій Київстар.

Нагадаємо, що Київстар ще з 2021 року пропонує своїм абонентам тарифи із Суперсилами – додатковими послугами, які можна обрати як доповнення до основного тарифу без доплати. Суперсили дають можливість абонентам налаштувати свій пакет послуг під їх особисті потреби, завдяки великому вибору додаткових послуг. Кожен абонент може знайти той сервіс, який йому потрібний найбільше та завдяки цьому буде заощаджувати.

Офіційні постачальники послуг