Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Заява Американської торговельної палати в Україні до другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну

Заява Американської торговельної палати в Україні до другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну

Свобода не безкоштовна. Через 2 роки після жорстокого повномасштабного вторгнення росії відважні українці продовжують боротися за свободу, суверенітет та незалежність. 84% компаній-членів Палати мають працівників, які служать у Збройних силах України. 29% компаній мали випадки загибелі співробітників; 30% компаній зазнали пошкоджень своїх підприємств та потужностей.

Незважаючи на труднощі, страждання та втрати, натхненна хоробрими захисниками, бізнес-спільнота продовжує працювати та вірити в Україну, підтримувати економіку, сплачувати податки та створювати робочі місця для українців. Україна відкрита для бізнесу. Згідно з результатами останнього опитування Палати, 86% компаній-членів повністю функціонують. Безпека та захист співробітників є найвищим пріоритетом та найбільшим викликом на наступні шість місяців. Разом з Урядом України Палата просуває порядок денний, спрямований на економічне зростання, формує політики з фокусом на відновлення, та знаходить можливі інструменти та шляхи підтримки економіки, поки лунають сирени повітряної тривоги.

Але відважні захисники України відчайдушно потребують інструментів аби перемогти в цій війні. Дайте нам інструменти, і ми завершимо справу – потужний сигнал, який Палата надсилає сьогодні Сполученим Штатам та міжнародним партнерам щодо важливості продовження військової та фінансової підтримки.

Американська торговельна палата в Україні вдячна Уряду США та міжнародним партнерам за всю підтримку, яку вони надають Україні та українцям під час повномасштабної війни росії в Україні, за те, що створюють коаліції та залишаються на боці правди. Зараз настав час підтримати Україну, оскільки на кону – глобальна безпека.

Слава Україні! Героям слава!

Читайте також

Офіційні постачальники послуг