Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Заява Американської торговельної палати щодо розвитку конкурентного середовища в телекомунікаційній сфері України

Заява Американської торговельної палати щодо розвитку конкурентного середовища в телекомунікаційній сфері України

Протягом 28 років Американська торговельна палата в Україні (Палата) доносить голос бізнесу на найвищому рівні та активно співпрацює з органами державної влади з метою покращення бізнес-середовища й залучення прямих іноземних інвестицій, сприяючи розвитку стабільних, прозорих та справедливих правил ведення бізнесу в Україні.

Комітет Палати з питань телекомунікацій має на меті покращувати умови для подальшого стабільного розвитку та ефективного регулювання сектору мобільних телекомунікацій в Україні. Це також є надважливим в контексті взятого Урядом України курсу на діджиталізацію.

Ми послідовно комунікуємо, що створення прозорих, передбачуваних, та рівних умов для ведення бізнесу – це пріоритет №1 для всіх компаній-членів Палати, зокрема, в сфері телекомунікацій. Саме тому, Американська торговельна палата в Україні закликає відповідальні органи державної влади будь-які норми та рішення, які мають суттєвий вплив на телеком-індустрію України, обговорювати з залученням всіх учасників ринку.

Третім бути не легко, але всі мають грати за правилами.

Офіційні постачальники послуг