Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юристи Sayenko Kharenko – експерти проєкту «Аналіз та оцінка судової практики щодо воєнних злочинів, колабораціонізму» фонду «Безпечна Україна 2030»

Партнери Sayenko Kharenko Олексій Колток, Сергій Смірнов та Олена Сукманова, разом із радником Златою Симоненко стали експертами проєкту «Аналіз та оцінка судової практики щодо воєнних злочинів, колабораціонізму» від фонду «Безпечна Україна 2030».

У рамках проєкту буде підготовлено методику аналізу судових справ, безпосередньо проведено зазначений аналіз із врахуванням визнаних міжнародних рекомендацій / практик у сфері, досліджено судову практику інших країн, проведено експертні консультації із правозахисниками суддівського корпусу, слідчими, представниками парламенту.

Результати проведеного аналізу та консультацій будуть оформлені в рекомендації, представлені та передані відповідним органам державної влади, залученим до роботи з розслідування, судового розгляду воєнних злочинів, колабораціонізму, а також відповідальним за удосконалення законодавства у сфері. Зокрема, зазначені рекомендації та результати аналізу будуть передані правозахисникам та іншим стейкхолдерам, зусилля яких направлені на забезпечення невідворотності належного розслідування воєнних злочинів, колабораціонізму в Україні.

Проєкт реалізується завдяки грантовим коштам Міжнародного фонду «Відродження» — однієї з найбільших українських благодійних фундацій, що надає гранти для українських громадських організацій, благодійних фондів та громадських ініціатив.

Safe Ukraine 2030 – громадська організація, що створює першу профільну неурядову Платформу з розвитку України як безпечної держави. Організація поєднала експертизу п’яти профільних НГО, що мають спільні принципи, цілі, багаторічний досвід у різних напрямках управління безпекою та єдину місію: побудувати безпечну Україну – з усіма і для всіх, хто шанує її незалежність, демократичний шлях та працює для її процвітання.

Офіційні постачальники послуг