Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юристи Sayenko Kharenko долучилися до розробки збірника «Ukraine Investment Guide»

Михайло Гринишин, радник, та Заріна Халімон, юристка, долучилися до написання розділу про корпоративне управління «Ukraine Investment Guidе».

«Ukraine Investment Guidе» – збірник важливої інформації щодо нинішніх зусиль України, напрямлених на відновлення та поліпшення інвестиційного середовища в країні. Зокрема, у збірнику  висвітлено пріоритетні для уряду сектори, надано детальний опис критично важливих галузей та описано загальний інвестиційний ландшафт в країні. Також він містить інформацію про 95 інвестиційних проєктів, загальна вартість яких становить понад 27 мільярдів доларів США.

Основні теми, розкриті в збірнику:

  • Поточний огляд економіки
  • Верховенство права
  • Пріоритети уряду
  • Детальні інвестиційні проєкти

Ви можете отримати доступ до «Ukraine Investment Guidе» за наступним посиланням: https://ukraineplatform.com/thinktank/#flipbook-df_373/1/.

Sayenko Kharenko продовжує діяти в інтересах інвесторів та сприяти підтримці ініціатив, спрямованих на висвітлення перспектив інвестиційного середовища України.

Офіційні постачальники послуг