Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юристи Арцінгер успішно захистили інтереси клієнта ТОВ «Данон Дніпро» в трудовому спорі

Юристи Арцінгер успішно захистили інтереси клієнта ТОВ «Данон Дніпро» в трудовому спорі

Юристи АО Арцінгер успішно захистили інтереси клієнта ТОВ «Данон Дніпро» в трудовому спорі про поновлення на роботі одного зі скорочених працівників, компенсацію втраченого заробітку та моральної шкоди у Верховному Суді.

При цьому саме юристи Арцінгер здійснювали супровід як скорочення менеджера середньої ланки регіонального офісу клієнта та оформлення відповідних документів на досудовому етапі, так і самого трудового спору у всіх трьох судових інстанціях.

Спір був ускладнений нюансами суперечливої судової практики і застарілого трудового законодавства, а також фактом віддаленості робочого місця працівника (м. Львів) від основного офісу компанії у м. Києві.

Справу супроводжували юристи регіонального офісу АО Арцінгер у м. Львів старший юрист Наталія Анохіна та молодший юрист Мар’яна Ситар, а також юрист практики трудового права у м. Києві Ксенія Лотош, під керівництвом Радниці практики трудового права Алесі Павлинської.


Arzinger є провідною незалежною українською юридичною фірмою, що з 2002 року надає високоякісні юридичні послуги міжнародним та вітчизняним компаніям. Фірма має головний офіс в Києві, а також два регіональні офіси в Західній та Південній Україні, що дозволяє надавати якісну юридичну підтримку клієнтам по всій Україні.

Офіційні постачальники послуг