Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Юрист онлайн» – нова послуга від Київстар

Абоненти оператора можуть отримати кваліфіковану юридичну  консультацію телефоном або на сайті, а також допомогу в підготовці правових документів. Сплачувати за послугу можна з мобільного рахунку.

Користувачам послуги пропонуються юридичні консультації з питань у сімейному, спадковому,  податковому праві, які не пов’язані із  веденням бізнесу, у питаннях, пов’язаних з володінням та використанням автомобіля,  нерухомості, комунальних послуг. Документи, які допомагає готувати юрист – заяви, договори, позови, довіреності тощо.

У межах послуги є два варіанти підписки. «Юрист онлайн класичний» передбачає консультацію з трьох питань та підготовку трьох правочинів. Вартість підписки 30 грн. на місяць. «Юрист онлайн безлімітний»  - безлімітна кількість консультацій та підготовка до 10 правових документів, вартість – 50 грн. на місяць. Вартість підписки списується з мобільного рахунку абонента.

«Київстар першим серед мобільних операторів України пропонує своїм абонентам віддалено отримувати юридичні послуги щодо ситуацій, з якими кожен з нас може стикатися у щоденному житті. Сьогодні, коли спілкування, робота, навчання переходить в онлайн, для Київстар важливо забезпечити клієнтів зручним способом отримувати потрібні для комфортного життя послуги. Так, ми вже запустили застосунки для медичних консультацій – Doctor online –  та із тренуваннями для дому і спортзали - Fitstar», - зазначає Павло Даніман, директор з маркетингу компанії Київстар.

Партнером  сервісу є ТОВ Юридичні та податкові радники, яке надає консультації у сфері права, оподаткування, аудиту тощо.

«Для нас співпраця з Київстар – новий крок в розвитку нашого сервісу з надання юридичних онлайн-консультацій. Ми гарантуємо, що абоненти Київстар отримуватимуть лише кваліфіковану юридичну допомогу, адже кожну консультацію надає не просто юрист, а адвокат з ліцензією. Згідно законодавства України кожен адвокат несе адміністративну та кримінальну відповідальність при наданні консультацій, що виключає навіть теоретичну можливість, що консультація буде надана неякісно чи не кваліфіковано», - коментує директор ТОВ Юридичні та податкові радники Руслан Клименко.

Щоб користуватися послугою необхідно подати заявку на підключення, після чого приходить SMS повідомлення з підтвердженням.

Консультацію можна отримати в робочі дні (понеділок-п’ятниця, 8:00-20:00) телефонним дзвінком на номер 772(дзвінки з номерів Київстар в межах України не тарифікуються) або на сайті в особистому кабінеті, де також можливо завантажити документи для його перевірки юристом.

Офіційні постачальники послуг