Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юридична компанія Redcliffe Partners з приємністю повідомляє про призначення партнером Світлани Теуш, яка очолює практики відновлюваної енергетики, нерухомості та будівництва

Юридична компанія Redcliffe Partners з приємністю повідомляє про призначення партнером Світлани Теуш, яка очолює практики відновлюваної енергетики, нерухомості та будівництва

"Світлана працює з нами вже чотири роки. Вона, разом зі своєю командою, перетворила практики відновлюваної енергетики, будівництва та нерухомості в одні з найпотужніших на ринку", - коментує керуючий партнер Олексій Сошенко. "Світлана брала активну участь у різноманітних заходах з розвитку  бізнесу, що зробило юридичну компанію Redcliffe Partners більш помітною у цих галузях”.

За цей час команда Redcliffe працювала над низкою визначних транзакцій в регіоні, у тому числі, щодо проектного фінансування вітроенергетичного проекту "Сиваш" потужністю 250 МВт та будівництва нового приватного зернового терміналу в українському чорноморському порту "Південний".

Світлана має понад 15 років практичного досвіду з юридичного супроводу міжнародних та локальних транзакцій та надання експертних консультацій з питань реформування енергетичної та будівельної галузей.  До того ж, вона є одним з небагатьох юристів в Україні, які мають значний досвід роботи з договірними формами Міжнародної федерації інженерів-консультантів (FIDIC), які все частіше використовуються у міжнародних будівельних проектах в Україні, та є автором численних публікацій з цієї теми.

Світлана є членом Національної комісії з питань навколишнього середовища та енергетики Міжнародної торгової палати та медіатором Центру з вирішення спорів і переговорів Секретаріату Енергетичного співтовариства. Вона є членом наглядової ради Біоенергетичної асоціації України та регулярно діяльності Української вітроенергетичної асоціації. В минулому, вона також обіймала посаду члена правління Європейсько-українського енергетичного агентства.

Світлана має ступінь кандидата юридичних наук, яку вона отримала у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка,  та успішно завершила курси Флорентійської школи регулювання "Регулювання енергетичного сектору" та "Регулювання транс'європейських енергетичних мереж", що дозволяє їй надавати клієнтам поглиблені, з галузевим фокусом, консультації.

Світлана визнана серед визначних юристів з питань енергетики  та природних ресурсів , а також нерухомості, будівництва та землі згідно з рейтинговим дослідженням  ''Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients 2020''.

Офіційні постачальники послуг