Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ярослав Огнев’юк призначений до Комітету з питань забезпечення правопорядку Міжнародної асоціації торговельних марок (INTA) на 2022-2023 рр.

Ярослав Огнев’юк, партнер та керівник практики інтелектуальної власності Sayenko Kharenko, обраний до Комітету з питань забезпечення правопорядку Міжнародної асоціації торговельних марок (INTA) на 2022–2023 роки.

Протягом попередніх десяти років Ярослава обирали до складу Антиконтрафактного та Інтернет комітетів INTA. Попередня громадська діяльність у вказаних комітетах стосувалася вдосконалення практик захисту прав у мережі Інтернет та боротьби з підробками.

У межах комітету Ярослав буде розробляти та підтримувати політику асоціації щодо забезпечення застосування законодавства про торговельні марки. Комітет також відстежує справи, законодавство та нормативні акти в різних юрисдикціях, аналізує та пропонує Правлінню INTA стратегічні рекомендації щодо питань забезпечення правопорядку.

Міжнародна асоціація торговельних марок (International Trademark Association, INTA) – міжнародна асоціація власників торговельних марок, а також професіоналів у цій сфері. Діяльність асоціації спрямована на підтримання торговельних марок і супутньої інтелектуальної власності аби сприяти підвищенню довіри споживачів, економічному розвитку та інноваціям. Серед членів INTA – майже 6 500 організацій зі 185 країн. Членами ІNTA є понад 34 350 професіоналів у галузі торговельних марок. Серед них – власники брендів, як провідних корпорацій, так і малого і середнього бізнесу, юридичні фірми та неприбуткові організації. Цього року понад 3 900 бажаючих подали документи для добору до комітетів.

Офіційні постачальники послуг