Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ярослав Огнев’юк був обраний до складу Правління Асоціації правників України на 2023-2025 роки

2 серпня 2023 року на засіданні Правничої Асамблеї було обрано склад Правління Асоціації правників України на 2023-2025 роки. Ярослав Огнев’юк, партнер Sayenko Kharenko, став членом Правління від відділення АПУ міста Києва.

Асоціація правників України – це об’єднання тисяч правників у всенародну громадську організацію, яка створює впливову професійну спільноту. Основні завдання Асоціації полягають у розвитку юридичної професії, покращенні законодавства, впровадженні етичних стандартів, та захисті професійних прав членів організації та прав людини загалом.

Ярослав разом з іншими членами Правління несуть відповідальність за прийняття важливих рішень, що стосуються різних аспектів діяльності Асоціації.

«Вдячний за довіру Правничій Асамблеї яка втілилася в обранні мене членом Правління АПУ. Ця роль почесна і, одночасно, розумію велику відповідальність яка стоїть перед всім новим керівництвом АПУ. В сьогоднішніх реаліях наша асоціація має не лише надпотужні виклики, але і реальні можливості трансформуватися, вдосконалитися і виконувати свою стратегічну місію на фронтах розбудови громадянського суспільства та правової держави. Відношуся з великою вдячністю до колег які плідно працювали на благо асоціації в минулому та дивлюсь з великим оптимізмом на можливості новою командою ефективно розвивати асоціацію та збільшувати її цінність та користь для кожного правника, суспільства та України, – зазначив Ярослав Огнев’юк, партнер Sayenko Kharenko. 

Офіційні постачальники послуг