Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Who’s Who Legal шостий рік поспіль рекомендує Аліну Плющ серед провідних юристів світу у сфері управління приватним капіталом

Щорічно з 2015 року Аліна Плющ входить у список кращих у світі юристів у сфері управління приватним капіталом за версією Who's Who Legal: Private Client.

Цього року Аліна входить у четвірку провідних українських юристів у сфері управління приватним капіталом і в число 634 провідних у світі експертів, рекомендованих рейтингом. Вони були обрані за їхні видатні здібності і досвід у широкому спектрі питань, включно з податковим плануванням та вирішенням спорів, управлінням нерухомістю і плануванням благодійності.

Із 1996 року Who's Who Legal відзначає кращих юристів у відповідних галузях права за результатами незалежного комплексного дослідження. Всього дослідження охоплює більше 28 000 провідних юристів світу з понад 160 національних юрисдикцій у 35 практиках.

Офіційні постачальники послуг