Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Who’s Who Legal 2023 рекомендував Назара Чернявського та Ігоря Лозенка серед найкращих світових експертів у сфері ринків капіталу

За версією Who’s Who Legal: Capital Markets 2023 партнер Sayenko Kharenko Назар Чернявський увійшов до списку найкращих світових експертів у сферах боргового та акціонерного капіталу і структурованого фінансування. Партнер Ігор Лозенко — серед найкращих світових юристів у сфері ринків боргового та акціонерного капіталу.

У рейтингу окремо відзначено Назара Чернявського. Клієнти вважають, що Назар «має винятковий досвід у сфері ринків капіталу» і є «видатним юристом, чия робота на ринках капіталу є незрівнянною».

WWL: Ринки капіталу — це вичерпний довідник найвідоміших юристів у сфері ринків капіталу з усього світу. Цьогоріч у довіднику представлені понад 1091 юристів із 609 фірм у 55 юрисдикціях, які досягли успіху в дослідженні, проведеному серед колег і клієнтів.

Офіційні постачальники послуг