Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Визнана експертка з міжнародних спорів, Ольга Ворожбит, приєдналася до команди Sayenko Kharenko у ролі партнерки

Sayenko Kharenko рада оголосити про приєднання Ольги Ворожбит у ролі партнерки, яка значно посилить нашу експертизу у вирішенні транскордонних спорів та масштабних розслідувань, пов’язаних з правилами FCPA. Ольга також надаватиме консультації з питань санкцій та комплаєнсу.

Ольга має 25-річний досвід роботи в українському праві. Її професіоналізму довіряють клієнти з різних секторів економіки, включно з авіаційною та аерокосмічною галузями, консалтинговими послугами, сільським господарством, банківськими та фінансовими послугами, будівництвом, виробництвом, суднобудуванням та телекомунікаціями.

Професіоналізм Ольги Ворожбит був визнаний міжнародними рейтингами. Поміж багатьох значних нагород, Ольгу визнано провідним юристом у сфері вирішення спорів за версією Chambers Global 2023 та Chambers Europe 2023. Вона є провідним юристом у практиках вирішення спорів та кримінального права за версією Legal 500 EMEA 2022 та відзначена серед кращих юристів у сфері судової практики за версією The Best Lawyers 2022.

Пані Ворожбит також зазначена однією з 100 найкращих жінок у сфері розслідувань, що свідчить про її винятковий досвід та внесок у сфері міжнародно-правових розслідувань.

Ольгу обрано Головою Етичної комісії, яка розглядає етичні порушення членів Асоціації правників України, найбільшого об’єднання юристів в Україні.

До приєднання до Sayenko Kharenko, Ольга Ворожбит працювала в провідних міжнародних юридичних фірмах.

«Останнім часом спостерігаємо на ринку підвищений попит з боку великих міжнародних клієнтів та українського бізнесу на послуги з вирішення різноманітних судових спорів, які б забезпечили відповідність діяльності бізнесу правовому ландшафту в Україні та світі, які швидко змінюються.  Ольга ідеально підходить для надання таких консультацій, завдяки її багаторічному досвіду роботи в міжнародних юридичних фірмах, а також можливості виступати у якості судового представника та адвоката у кримінальних справах. Її приєднання до команди Sayenko Kharenko  є дуже своєчасним за даних обставин і ще більше посилить спроможність нашої фірми надавати клієнтам юридичні послуги найвищої якості саме тоді, коли вони цього найбільше потребують», – зазначив Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko.

Ольга Ворожбит теж поділилася своїми враженнями: «Я надзвичайно щаслива долучитися до Sayenko Kharenko – фірми, відомої своїм непохитним прагненням надавати найкращі юридичні послуги на ринку. Наше спільне прагнення до реалізації мого потенціалу та втілення в життя інноваційних ідей, реалізувалося у моїй новій ролі, і я щиро вдячна за можливість працювати в такій видатній команді. Я завжди дотримуюся принципів чесності та порядності, що глибоко резонують з репутацією фірми, яка так само дотримується найвищих етичних стандартів. Тому я впевнена, що наші спільні цінності сприятимуть подальшому успіху та зміцненню лідерства Sayenko Kharenko на ринку».

Офіційні постачальники послуг