Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Виробник світлодіодного обладнання ITW Systems представив іміджеве відео

Виробник світлодіодного обладнання ITW Systems представив іміджеве відео

Енергія звуку, руху та світла – поєднання, яке супроводжує кожну мить життя, та робить його кращим. Саме це поєднання лягло в основу іміджевого відео, яке нещодавно представила ITW Systems – американо-українська компанія з виробництва світлодіодних рішень.

Основне місце подій у відео - виробництво ITW Systems. Саме тут, заряджаючись енергією музики під запальні ритми барабанів, співробітники компанії об’єднуються енергією нестримного руху, щоб створювати та нести у світ енергію світла.

«Ми намагаємось ніколи не стояти на місці. Енергія, динаміка, рух – це те, що характеризує нашу компанію. На ринку світлодіодного освітлення ITW Systems вже понад 10 років. Щодня ми працюємо, щоб робити життя людей безпечнішим, бізнес – ефективнішим, міста – комфортнішими, а споживання – екологічнішим. У нас є тисячі реалізованих проєктів не лише в Україні, а й за кордоном, серед наших клієнтів – відомі світові компанії. Нам є чим пишатись і ми вирішили нарешті про це розповісти», - говорить засновник компанії Олександр Лопатін.

Серед клієнтів компанії у відео згадуються Coca-Cola,  Danone, Nestle, Pepsicо, Fozzy Group, P&G, Kraft Foods, Johnson&Johnson, Hagebaumarkt (Німеччина), TR Plast (Німеччина),  MICHAEL (Польща). Всього ж у ITW Systems понад 2000 реалізованих проєктів з вуличного, адміністративного, офісного, торговельного, складського та промислового освітлення, що зекономили понад 400 млн кВт електроенергії та на більш ніж 300 млн тонн зменшили кількість викидів парникових газів СО2.

Серед партнерів компанії мова йде й про Американську торговельну палату в Україні, з якою ITW SYSTEMS успішно співпрацює вже багато років. Також у відео показані кілька прикладів соціально-важливих проектів компанії, які є частиною корпоративної культури ITW Systems.

Виконавцем зі створення іміджевого відео виступила комунікаційна агенція UK communications, яка забезпечила розробку ідеї, сценарію, організацію зйомок та пост-продакшн.

Переглянути відео можна тут: https://cutt.ly/oh7OHEo

Офіційні постачальники послуг