Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Вибори до складу Ради директорів Американської торговельної палати в Україні 2024. ПРИЙОМ НОМІНАЦІЙ ВІДКРИТО!

Вибори до складу Ради директорів Американської торговельної палати в Україні 2024. ПРИЙОМ НОМІНАЦІЙ ВІДКРИТО!

Американська торговельна палата в Україні (Палата) оголошує про початок прийому номінацій до складу Ради директорів 2024, який починається СЬОГОДНІ, у понеділок, 23 жовтня і закінчиться о 17:00 годині за київським часом у вівторок, 7 листопада.

Кожен директор обирається на 2 роки і може бути переобраний. Термін повноважень директора припиняється після закінчення такого дворічного терміну. Цього року, ви, наші компанії-члени, шляхом голосування, обираєте 10 членів Ради директорів Американської торговельної палати в Україні на дворічний термін. Відповідно до Статуту Палати в Раді директорів має бути не менше шести (6) і не більше шістнадцяти (16) директорів. Діючі 6 членів Ради директорів будуть обіймати посади протягом загального дворічного терміну, продовжуючи доносити голос бізнесу, розробляти стратегію та визначати пріоритети і потреби компаній у 2024 році:

Василь Бовділов Михайло Бубнов Михайло Харенко

Олег Хайдакін Петро Рондяк Васіле Варварой

У кожного Комітету Палати є відповідальний член Ради директорів; таким чином, Рада директорів бере активну участь у діяльності Палати та просуває порядок денний різних галузей та індустрій. Рада директорів Американської торговельної палати в Україні 2024 року відіграватиме ключову роль у розвитку Палати через експертизу, відданість та професійну командну роботу.

Для вашої зручності, щоб номінувати керівника компанії-члена Палати або себе, ви можете скопіювати розміщений нижче текст на офіційний корпоративний бланк, підписати та надіслати нам відскановану копію на bodelections@chamber.ua.

"I, (name of the person nominating a candidate), on behalf of (member company name), a member in good standing of the American Chamber of Commerce in Ukraine, hereby nominate (name of the candidate) from (name of a member company the candidate works for), a member in good standing, to be included into online election page for the 2024 Chamber Board of Directors' election pursuant to their qualification and subsequent acceptance."

Витяг зі Статуту, щодо кваліфікації кандидатів до Ради директорів:

«Лише співробітник, який займає найвищу посаду в компанії, яка є дійсним членом Палати, може бути номінованим до Ради директорів. Будь-який працівник компанії-члена Палати може номінувати кандидата.»

Номінація із підписом кандидата має бути надіслана на електронну адресу bodelections@chamber.ua на відсканованому офіційному корпоративному бланку компанії, яка є членом Палати, починаючи з понеділка, 23 жовтня до вівторка, 7 листопада, 17:00 за київським часом, щоб відповідну кандидатуру було включено до онлайн-сторінки голосування. Номінації, отримані до 23 жовтня або після 7 листопада, 17:00 не будуть включені до онлайн-сторінки голосування.

Участь у Раді директорів – це можливість прямого впливу на майбутнє Вашої організації. Чинна Рада директорів закликає керівників усіх компаній, які є дійсними членами Палати, балотуватися до Ради директорів на 2024 рік.

Розклад проведення виборів:

Понеділок, 23 жовтня. Початок прийому номінацій

Вівторок, 7 листопада. Прийом номінацій закінчується о 17:00 годині за київським часом (останній термін подачі інформації про кандидатів для онлайн-сторінки голосування)

Четвер, 16 листопада. Публікація онлайн-сторінки голосування Палати та початок голосування

Четвер, 16 листопада. Онлайн/офлайн захід «Знайомство з кандидатами»

Середа, 6 грудня. Закінчення онлайн голосування о 17:00 годині за київським часом

Четвер, 7 грудня. Оголошення результатів виборів під час Щорічної зустрічі компаній-членів Американської торговельної палати в Україні

Вівторок, 12 грудня. Перше засідання нового складу Ради директорів Палати

ВАЖЛИВО:

Будь-ласка, зверніть увагу, що цього року голосування знову проходитиме в електронному режимі, починаючи з публікації онлайн-сторінки голосування, і закінчиться у середу, 6 грудня (о 17:00 за київським часом), за день до офіційного оголошення результатів виборів.

Про вибори до Ради директорів Палати:

Чинна Рада директорів вважає, що ідеальний кандидат обіймає найвищу керівну посаду в компанії, яка є членом Палати, може запропонувати шляхи розвитку та донесення пріоритетів компаній-членів Палати до органів державної влади України та інших стейкхолдерів, впливаючи на ініціативи та рішення, що сприятливо впливають на бізнес-клімат України.

Чинна Рада директорів вважає, що успішний кандидат повинен відповідати наступним критеріям:

  • мати можливість щомісяця відвідувати засідання Ради директорів та долучатися до відповідних заходів Палати
  • бути готовим взяти відповідальність за ефективну роботу комітетів та їх відповідність цілям і завданням діяльності Палати
  • мати здатність представляти Палату на високому рівні під час зустрічей та дискусій з українськими та міжнародними стейкхолдерами

Пропонуємо вам ознайомитися з чинним складом Ради директорів Палати. Від імені компаній-членів Палати та усіх працівників, ми хотіли б висловити свою вдячність усім чинним членам Ради директорів за кропітку роботу та відданість, завдяки яким Палата продовжує розвиватися та ефективно відповідати потребам компаній-членів відповідно до стратегії організації.

Голова Співголова Співголова
Олена Кошарна Александр МакУортер Маттео Патроне

Скарбник Юридичний радник
та секретар
Сергій Мартинчук Сергій Чорний

Директор Директор Директор
Юлія Бадрітдінова Василь Бовділов Михайло Бубнов

Директор Директор Директор
Олег Хайдакін Михайло Харенко Марина Ляшенко

Директор Директор
Петро Рондяк Анджей Ружицький

Директор Директор
Андрій Цимбал Васіле Варварой

Офіційні постачальники послуг