Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Всі фільми саги про Джеймса Бонда тепер на Київстар ТБ

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ вперше серед ОТТ-сервісів України зібрала всю серію фільмів про Джеймса Бонда в українській озвучці. Користувачі платформи зможуть переглянути їх за підпискою.

На платформі вже доступні всі 26 стрічок про Бонда. Бондіана вважається однією з найбільш тривалих у світовому кінематографі, бо перший фільм вийшов ще у 1962 році. Протягом зйомок усіх частин змінилось 6 головних акторів, а прем’єри кожної з них завжди спричиняли фурор серед глядачів. З кожним новим виходом стрічки спецзавдання секретного агента британської розвідки MI6 адаптуються під реалії сучасності, тренди диджиталізації та світові і геополітичні події.

Еталон класичної бондіани – фільм «Голдфінгер» 1964 року, бо створений за всіма канонами, яких режисери дотримуватимуться наступні 60 років: справжні вибухи, автівки Aston Martin та яскраві картини. Сага про Бонда за увесь час отримала 5 нагород «Оскар», 2 нагороди «Золотий глобус», 4 – «BAFTA», 3 – «Ґреммі».

Українці можуть легально подивитись фільми про агента 007, оформивши підписку на один із пакетів платформи, а саме «Базовий», «Сімейний» або «Преміум HD». Користуватись Київстар ТБ можуть абоненти усіх операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів, варто просто авторизуватись, вказавши свій номер телефону. Перевагою для користувачів мобільного зв’язку від Київстар, порівняно із іншими операторами, є можливість підключити Суперсилу Київстар ТБ, що не потребує жодних доплат.

Серед зручних функцій для глядачів – можливість завантаження контенту та його перегляд навіть без доступу до мережі інтернет, а також – користування платформою з одного акаунту одночасно на п’яти пристроях: смартфоні, ноутбуці, планшеті та Smart TV.

«Для нас важливо організувати зручний кінопростір, де українські глядачі зможуть легально переглядати не лише новий контент, але й стрічки, які вже давно «поза часом». Саме тому ми вирішили зібрати на Київстар ТБ чи не найпопулярнішу сагу, яку до цього можна було переглядати окремо на різних платформах, або ж на піратських ресурсах. Для нас це не лише питання зручного користувацького досвіду, але й популяризації легального контенту», — прокоментував СЕО Київстар ТБ, Павло Рибак.

На честь виходу добірки фільмів про Джеймса Бонда, Київстар ТБ надає можливість глядачам спробувати усі переваги користування платформою з пакетом "Преміум HD" протягом 7 днів за промокодом CINEMADAY7.

Офіційні постачальники послуг