Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Всеукраїнська школа онлайн» відзначає зростання популярності сервісу

Компанія Vodafone разом з партнерами платформи «Всеукраїнська школа онлайн» відзначає зростання відвідування та популярності навчальних матеріалів після новорічних свят та з початком локдауну. Vodafone підтримує проєкт, забезпечуючи учнів та вчителів безлімітним інтернет-доступом.

У перші дні локдауну кількість взаємодій з платформою зросла майже вдвічі в порівнянні з груднем, а кількість зареєстрованих користувачів збільшилася на 64% - з 36,5 до 60 тисяч.

За місяць платформою скористалися майже 8 мільйонів разів. Також збільшилася кількість реєстрацій та переглядів лекцій. Наразі на платформі з 60 тисяч зареєстрованих користувачів, 40 тисяч - учні, 16  тисяч- вчителі, решта - слухачі (батьки).

«Всеукраїнська школа онлайн» є актуальним сервісом не тільки в Україні. Школу відвідуюсь користувачі з США, Нідерландів, Польщі, Німеччини, Великої Британії – звідусіль, де мешкають українці.

Проєкт створений для забезпечення учнів 5-11 класів навчальними матеріалами, відеоуроками, тестами та завданнями для самостійної роботи. На платформі вчителі також отримають методичні рекомендації щодо проведення уроків за умов змішаного та дистанційного навчання з 18 шкільних дисциплін.

Vodafone приєдналась до ініціативи Міністерства освіти та науки України, Міністерства цифрової трансформації України, Українського інститут розвитку освіти та громадської спілки “Освіторія” одразу після запуску онлайн – школи, а перед Новим Роком забезпечила учнів та вчителів безлімітним інтернет-доступом.

Безлімітний трафік Vodafone на онлайн-платформу школи надається в рамках послуги Online PASS.

Послуга Online PASS присутня за замовчуванням у молодіжному тарифі Joice, тож за умови користування ним, додаткова платня не стягується. Тариф Joice забезпечує безліміт на YouTube трафік, а це означає, що учні отримають безліміт не тільки на відвідування онлайн-порталу, але й на учбові матеріали школи, опубліковані на YouTube.

Послугу Online Pass можна підключити і в інших тарифах Vodafone, але у цьому випадку послуга з часом стане платною. Інформація про умови занулення трафіку опублікована на сайті Vodafone.ua.

За останні п'ять місяців Vodafone запустив мережу 4G у діапазоні 900 МГц (LTE 900) у всіх областях України.

Базові станції покривають близько 4700 нових населених пунктів, а це означає, що освіту в онлайн школі зможуть отримувати учні з усіх куточків країни.

Відео-ролик “Всеукраїнська школа онлайн”

Як користуватись платформою. Відео-інструкція=

Про молодіжний тариф Joice: www.vodafone.ua/joice

Про Online Pass - www.vodafone.ua/pass#online-pass

Офіційні постачальники послуг