Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Володимир Яремко – перший український юрист, який здобув статус FIDIC Certified Adjudicator

Володимир Яремко, радник Sayenko Kharenko, успішно склав іспит і здобув статус сертифікованого арбітра Міжнародної федерації інженерів-консультантів (FIDIC Certified Adjudicator). Володимир став першим в Україні арбітром FIDIC, який увійде до Президентського списку арбітрів.

Президентський список арбітрів FIDIC складається з висококваліфікованих спеціалістів, які володіють глибокими знаннями щодо стандартних форм контрактів FIDIC, а також мають досвід і вміння діяти неупереджено та незалежно під час вирішення надскладних спорів у будівельній галузі.

Контракти FIDIC широко використовуються в будівництві та забезпечують реалізацію інфраструктурних проєктів. Будівництво транспортної розв’язки на трасі М-05 Київ – Одеса, станцій метро у м. Дніпро, а також інших проєктів, що фінансуються великими міжнародними кредиторами, як Європейський банк реконструкції та розвитку, – це все приклади проєктів, в основу яких покладені стандартні положення контрактів FIDIC. Такі положення передбачають багатоступеневу процедуру врегулювання спорів, основоположною частиною якої є створення Комісії з врегулювання спорів (Dispute Adjudication Board), яка складається з арбітрів FIDIC.

Цей унікальний сертифікат ще раз підтверджує визнання Володимира, як досвідченого експерта у вирішенні спорів у будівельній галузі на міжнародному рівні.

Офіційні постачальники послуг