Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone запустив продаж eSIM через Monobank

Відтепер eSIM від Vodafone можна придбати у застосунку Monobank. Користувачам застосунку Monobank доступні до замовлення eSIM від Vodafone з тарифом Joice Pro за 200 грн. Тариф включає 25ГБ та 1200 хвилин для дзвінків на всі мережі в Україні.

Нові клієнти можуть обрати номер на свій смак з п’яти запропонованих. Після покупки власники пристроїв з операційною системою IOS можуть напряму завантажити  eSIM на свій пристрій у застосунку, без сканування QR-code. Незабаром пряме завантаження буде доступне й користувачам гаджетів на ОС Android.

Про технологію eSIM

eSIM дозволяє відмовитися від застосування фізичної SIM-карти, замінивши її віртуальною. Для цього в сучасних гаджетах виробники встановлюють мікрочіп, який дозволяє завантажувати цифрову SIM-карту шляхом сканування QR-коду. Таким чином, користувачі отримують можливість купувати або міняти SIM- карту віддалено, не витрачаючи час на похід до магазину для отримання фізичної карти.

Віртуальна SIM-карта має ще цілу низку переваг:

  • eSIM дозволяє власникам mono-SIM пристроїв значно розширити можливості своїх гаджетів і використовувати в одному смартфоні кілька профілів – до 10 номерів (залежить від установок виробника);
  • eSIM може використовуватися в пристроях без слотів для SIM-карт, наприклад, в планшетах;
  • eSIM забезпечує додатковий рівень безпеки. Її не можна пошкодити, втратити або витягнути зі смартфона, а це ще один бар'єр для шахраїв і можливість знайти зниклий смартфон або планшет.

Офіційні постачальники послуг