Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone замінює старі гаджети на нові

Vodafone запустив трейд-ін у власній ритейл мережі. Тепер в магазинах Vodafone можна вигідно оновити свій пристрій. Для цього достатньо принести свої старі гаджети і обміняти їх на нові.

За рахунок здачі старих пристроїв в магазинах Vodafone можна оплатити до 100% чека на новий гаджет. Покупці можуть здати свої старі пристрої в день покупки. На оцінку вартості старих гаджетів впливає модель пристрою і тих характеристики, зовнішнє і технічний стан, а також наявність комплекту.

Трейд-ін поширюється на смартфони, мобільні телефони та планшети. Вимоги до пристроїв досить прості. Обмін відбувається, якщо пристрій включається, стан екрану дозволяє провести повну діагностику всіх функцій пристрою, на пристрої немає акаунтів і паролів, а також наслідків попадання вологи. Дізнатись, чи підходить старий пристрій для обміну, просто: для цього достатньо принести його на огляд експерту в будь-який магазин власної мережі Vodafone. Здати можна один або кілька пристроїв.

Для участі в програмі, клієнту достатньо взяти з собою паспорт та ідентифікаційний код. Учасники програми можуть вибрати зручний для себе формат: при необхідності доплатити різницю відразу або використовувати свої старі пристрої як перший внесок, щоб оформити розстрочку на нові гаджети.

Обміняти застарілі гаджети можна на будь-який товар, доступний до продажу у магазинах Vodafone.

На сьогоднішній день Vodafone Retail – один з найбільших рітейлерів країни. Магазини Vodafone пропонують тільки сертифіковані товари: смартфони, різні гаджети, переносну електроніку, роутери, аксесуари. У магазинах також можна підключити будь-які послуги Vodafone і отримати кваліфіковану консультацію від експертів компанії.

Офіційні постачальники послуг