Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone забезпечив безкоштовним зв’язком українських лікарів в Італії

Vodafone Україна забезпечив безкоштовним безлімітним зв’язком у роумінгу лікарів, які вилетіли на допомогу в Італію. Група українських лікарів з 4 по 23 квітня працювала у провінції Марке, де зафіксована найбільша кількість хворих та померлих від коронавірусу. Лікарям, які є клієнтами оператора, було забезпечено безкоштовні дзвінки на будь-які напрямки, SMS та інтернет.

«Допомога медикам є для нас пріоритетним напрямком допомоги країні під час пандемії коронавірусу. Ми закуповуємо засоби захисту та передаємо їх у лікарні, надаємо усім медичним працівникам безкоштовні дзвінки та інтернет. Але найголовніше, на мою думку, це створення умов для запобігання розповсюдженню вірусу», – зазначає генеральний директор Vodafone Україна Ольга Устинова. І додає, що з початку карантину практично усі співробітники Vodafone працюють віддалено та дотримуються рекомендацій МОЗ, а за допомогою sms-розсилок та послуги GOOD’OK компанія інформує своїх клієнтів про правила поведінки під час карантину, що запобігають розповсюдженню COVID-19.

Ініціативи Vodafone Україна з підтримки країни та її громадян під час епідемії COVID-19:

Vodafone Україна слільно зі своїм акціонером - групою компаній NEQSOL Holding – виділила 33 млн гривень у якості благодійної допомоги лікарням України для боротьби з коронавірусом. Кошти спрямовані на придбання обладнання, систем тестування та засобів захисту для лікарів.

Окрім того, Vodafone запустив та подовжує впроваджувати ініціативи, спрямовані на підтримку України та українців під час карантину. Попередньо внесок компанії у якості соціальної підтримки оцінюється у суму близько 30 млн гривень.

Таким чином, загальна сума допомоги на сьогодні складає 63 млн гривень.

З 13 березня на час карантину Vodafone Україна надала своїм клієнтам в Україні безкоштовний безлімітний доступ до популярних месенджерів і соціальних мереж Online Pass – щоб підтримати можливість залишатися на зв'язку, не дивлячись на введені обмеження. Компанія надає безкоштовний доступ до пізнавально-розважальних сервісів: Vodafone Press, Vodafone Music, Bookmate і BeFit. В рамках підтримки проекту «Всеукраїнська школа online» відкрито вільний доступ до трансляцій уроків через сервіс VodafoneTV.

14 березня за погодженням з Міністерством закордонних справ України Vodafone Україна поінформувала своїх клієнтів, які перебувають у роумінгу, про майбутнє закриття кордону України і поповнила рахунки своїх пріпейд клієнтів на 100 грн, щоб дати можливість залишатися на зв'язку до повернення в країну, а також вчасно отримувати актуальну життєво важливу інформацію.

Щоб підтримати українців, які залишаються вдома на карантині, Vodafone Україна надала доступи без доплати до ряду розважально-освітніх сервісів компанії – серіалам на Vodafone TV, Vodafone Books, Дитячому клубу Vodafone, а також магазинів додатків Vodafone Market та Vodafone Kids Market.

З 1 квітня Vodafone Україна нараховує медичним працівникам по 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі. Також Vodafone безкоштовно надає медикам безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) та мессенджерів (текстові та графічні повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat).

З метою підтримки місцевих бюджетів керівництво Vodafone Україна прийняло рішення відмовитися від податкових пільг на підтримку бізнесу, передбачених законом №3220.

Офіційні постачальники послуг