Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone з’єднає з лікарем

Vodafone оголошує про старт акції «Лікар поруч», яка дозволяє клієнтам компанії отримувати професійні медичні консультації дистанційно, не виходячи з дому.

З сьогоднішнього дня у клієнтів Vodafone з'явилася можливість дзвонити за коротким номером 773 або звертатися на спеціальну сторінку vodafone.ua/773, щоб отримати консультацію професійного лікаря. Це стало можливим завдяки співпраці оператора з медичними платформами Telemed24.ua та Botkin.pro.

Дзвінок або інтернет-звернення приймає оператор спеціалізованого call-центру, який визначає потребу абонента і організовує для нього безкоштовну консультацію з доктором на платформі Telemed24.ua в період карантину COVID19. Також є можливість отримати за спеціальною ціною (199 грн./30 хвилин) консультацію з вузькопрофільних фахівцем проекту Botkin.pro.

Акція «Лікар поруч» триватиме до 30 червня 2020 року. При використанні мобільного інтернету від Vodafone трафік з сайту vodafone.ua/773, а також з сайтів платформ Telemed24.ua і Botkin.pro не враховується Дзвінки на номер 773 тарифікуються в залежності від тарифного плану клієнта. Обслуговування дзвінків проводить платформа Telemed24.ua.

Офіційні постачальники послуг