Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone вітає у своїй мережі подарунками: 10ГБ і 1000 хвилин щомісячно для перенесених номерів

Vodafone вітає у своїй мережі подарунками. Клієнти, які скористались послугою «Перенесення абонентського номеру» і обрали для переходу мережу Vodafone, до кінця року будуть щомісяця отримувати подарунки.

З 15 вересня Vodafone Україна щомісяця і до кінця року даруватиме 10ГБ і 1000 хвилин абонентам, які перейшли у мережу Vodafone за допомогою послуги «Перенесення абонентського номеру».

Щоб отримати подарунок, потрібно скористатись послугою «Перенесення абонентського номеру» у період з 15.09 до 31.12.3021.

Новий клієнт предплаченої форми обслуговування, який перейшов у мережу Vodafone, отримає 1000 хвилин та 10 Гб одразу після оплати місячного пакету послуг для клієнтів.

Контрактні клієнти отримають 1000 хвилин 1 числа кожного наступного місяця за умови відсутності блокування, а 10ГБ на 30 днів – з моменту фактичного підключення кожного місяця при відсутності блокування за номером.

1000 подарункових хвилин можна використати для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі. 10 подарункових гігабайт діють 30 днів з моменту підключення.

Подати заявку на перехід до мережі Vodafone можна на сторінці vodafone.ua/mnp

Офіційні постачальники послуг