Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone в період карантину пропонує убезпечити дані

Vodafone Україна пропонує бізнесу місяць безкоштовного користування рішенням vBackup. Це рішення реалізоване на базі Veeam Backup&Replication й забезпечує надійний захист даних рівня Enterprise та мінімізує ризики, пов'язані з програмними збоями, технічними несправностями обладнання та помилками співробітників.

vBackup дає клієнтам можливість:

  • Управління бекапами - налаштування політики резервного зберігання, частоти й глибини зберігання. Можливість самостійно, за потреби, відновлювати дані.
  • Слідувати правилу резервного копіювання 3-2-1.
  • Можливість мігрувати в хмарну інфраструктуру IaaS від Vodafone на базі рішення від VMware.

Щомісячна оплата розраховується виходячи з обраної моделі послуги та обсягу vHDD. Перший місяць користування vBackup - безкоштовно.

Для того, що б скористатися vBackup, компанії слід звернутися до свого експерта в Vodafone Україна, або ж надіслати запит на iaas.cloud@vodafone.ua

Vodafone продовжує підтримувати українців, які залишаються вдома під час карантину. Зокрема, послуги, безкоштовні під час карантину - Vodafone Press, Vodafone Music, Bookmate та BeFit.

Vodafone також продовжив для абонентів передплачених тарифів можливість безкоштовно спілкуватися в популярних соціальних мережах і месенджерах до 30.04 за допомогою послуги Online PASS.

Online PASS – безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) і мессенджерів (текстові та графічні повідомлення в Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat). Щоб скористатися доступом до послуги Online PASS, потрібно набрати комбінацію *316*1#. Послуга для безлімітного спілкування в соціальних мережах буде діяти протягом 28 днів з моменту підключення, після чого буде відключена. Перевірити статус послуги Online PASS можна за допомогою USSD команди *316*2#. Послуга online pass доступна для підключення клієнтам передплачених тарифних лінійок Vodafone Family, Vodafone RED Extra, Vodafone RED, Vodafone RED 2015 року, тарифів Vodafone Light + та Vodafone ZAHID. У тарифах Vodafone SuperNet Start/Pro/Unlim та Joice послуга Online PASS вже включена в пакет послуг відповідно до умов тарифу і не потребує підключення.

Офіційні постачальники послуг