Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone Україна та група Vodafone домовились про подальшу співпрацю

Київ, Україна – Vodafone Україна та Vodafone Group домовилися про подальшу співпрацю в рамках угоди про стратегічне партнерство.

Vodafone Group і Vodafone Україна продовжать взаємовигідну співпрацю. В рамках нової угоди українська компанія продовжить роботу під брендом Vodafone протягом наступних п'яти років. Спираючись на глобальний досвід міжнародного телекомунікаційного оператора, Vodafone Україна планує впроваджувати нові технології і розвивати інноваційні послуги в Україні.

Нове стратегічне партнерство надає Vodafone Україна доступ до міжнародної експертизи Vodafone в таких сферах, як ІТ-трансформація, Інтернет речей і послуги на базі 5G. В рамках співпраці також планується запуск національного покриття 4G.

Завдяки співпраці в минулі п’ять  років, Vodafone Україна вже отримала ексклюзивний доступ до низки продуктів і послуг, які відкривають нові можливості для українських клієнтів: доступні роумінгові тарифи, прозорі послуги, високий рівень надійності та безпеки мережі, а також включення України до глобальної IoT-платформі Vodafone, світового лідера в області Інтернету речей.

Як повноправний учасник глобальної програми Vodafone Partner Markets, Vodafone Україна може користуватися особливими умовами кооперації з глобальними постачальниками та телекомунікаційними операторами по всьому світу. Це відкриє нові можливості для українського ринку і дозволить українським клієнтам користуватися всіма перевагами сервісу Vodafone, доступного в багатьох країнах.

Vodafone Group ділитиметься своєю міжнародною експертизою в галузі експлуатації, оптимізації мережі та впровадження високоякісних послуг 4G. Українські компанії зможуть скористатися унікальними розробками Vodafone, такими як екосистема IoT, big data аналітика і хмарні сервіси.

Міжнародний досвід Vodafone в сфері впровадження нових технологій і послуг на базі 4G і 5G відкриє нові можливості для розвитку цифрових сервісів в Україні, дасть поштовх розвитку цифрової економіки в країні і сприятиме виходу українського ринку телекомунікацій на якісно новий рівень.

Як зазначив CEO Vodafone Partner Markets Дієго Массідда: «Ми успішно співпрацювали з Vodafone Україна протягом останніх п'яти років, і раді будемо продовжити нашу співпрацю. Наша залученість в бізнес, показником якої є успішний запуск цілого ряду інноваційних тарифів і послуг під брендом Vodafone, буде приносити все більші вигоди людям і бізнесу разом із впровадженням цифрових послуг і розповсюдженням швидкісного інтернету».

За словами генерального директора Vodafone Україна Ольги Устинової: «Ключовими результатами нашого партнерства стали ефективне будівництво і запуск мереж нового покоління в Україні, а також доступ України до глобальній платформі Інтернету речей. В останні роки Україна фактично імпортувала цифрові технології, платформи та рішення. Сподіваюсь, що наступні кілька років стануть для України вікном можливостей на світовому ринку цифрових рішень. Ми накопичили ґрунтовні знання в області ІТ, IoT і дата аналітики, які можуть користуватись попитом на інших ринках присутності Vodafone».

Вперше компанії уклали розширену угоду про партнерство в 2015 році.

Офіційні постачальники послуг