Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone продовжує підтримувати медиків у боротьбі з пандемією. Акцію продовжено

Vodafone Українa продовжить забезпечувати українських медиків безкоштовними послугами зв'язку та доступу до інтернету, щоб підтримати у боротьбі з пандемією і наслідками Covid-19. По 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі, будуть надані протягом ще одного місяця.

Безкоштовні хвилини і гігабайти будуть призначені 26 травня. Скористатися послугами можна буде протягом 30 днів з моменту призначення.

Vodafone Україна застосовує всі можливості, для того щоб підтримати українців в боротьбі з пандемією:

  • 33 млн. грн компанія спрямувала на придбання 5 апаратів ШВЛ для українських лікарень в Києві, Львові, Харкові, Житомирі та Луцьку та іншого медичного обладнання.
  • Більше 30 млн. грн Vodafone виділив на ініціативи із забезпечення безкоштовним зв’язком лікарів, незахищених верств населення на сході України та інформування українців щодо дій під час карантину та засобів, які сприяють зниженню розповсюдження хвороби.
  • Vodafone відкрив smart клініку Здорро, яка спеціалізується на телемедичних консультаціях та має найбільшу в Україні базу лікарів, які консультують віддалено. Прийом ведуть понад 1100 фахівців, 130 медичних спеціальностей. Українці отримали можливість звертатися за консультаціями профільних лікарів, не виходячи з дому. Це не тільки зменшує кількість фізичних контактів в медичних закладах, а й значно розширює доступ до профільних лікарів для мешканців регіонів.

Офіційні постачальники послуг