Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone дарує зв’язок на увесь 2021 рік до акційного смартфону

Протягом грудня – до 31.12.2020 включно – усі, хто купує акційний смартфон у магазинах Vodafone, отримають пів року або цілий рік зв’язку у подарунок.

Зв’язок надається у тарифі Vodafone SuperNet Pro, який пропонує щомісячно 12 ГБ 4G Інетрнету, безліміт у мережі Vodafone та 150 хвилин на інші мережі України, а також 50 хвилин для дзвінків в Польщу, Німеччину, Італію та ще 27 країн. Окрім того, 4 місяці безкоштовного користування послугою YouTube Premium з послугою Video Pass.

Для того, щоб отримати оплачений зв’язок на 6 чи 12 місяців, потрібно надіслати SMS-повідомлення з придбаного смартфона з текстом «2021» на короткий номер 3773. Покупці, які досі не користуються зв’язком Vodafone, можуть придбати стартовий пакет за 1 грн та поповнити його на 5 грн, встановивши SIM-картку в перший слот нового смартфона.  Після відправки SMS послуга «Пів року без абонплат» чи «Рік без абонплат» активується протягом 48 годин. Плата за SMS не стягується.

Новорічний подарунок від Vodafone – безкоштовний зв’язок у тарифі SuperNet Pro без будь-яких змін об’ємів послуг та обов’язкових платежів – надається на 6 або 12 місяців залежно від обраного акційного смартфону.

Акція «Новий Рік 2021 з Vodafone» діє у точках продажу Vodafone та в інтернет-магазині.

Офіційні постачальники послуг