Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone дарує до півроку зв’язку до нового смартфона

Vodafone запропонував українцям придбати смартфон у будь-якому магазині Vodafone та отримати зв'язок у подарунок. До 30 червня включно усі, хто купує акційні моделі 4G смартфонів Samsung, Apple, Nokia або Tecno у магазинах Vodafone, отримають три місяці або півроку зв’язку у подарунок – залежно від обраної моделі смартфону.

Для того, щоб отримати оплачений зв’язок на 3 чи 6 місяців, потрібно купити акційний смартфон у магазині Vodafone, надіслати SMS-повідомлення з придбаного смартфона з текстом «Акція» на короткий номер 9900. Покупці, які досі не користуються зв’язком Vodafone, можуть придбати стартовий пакет за 1 грн та поповнити його на 5 грн, встановивши SIM-картку в перший слот нового смартфона.  Після відправки SMS послуга «Квартал без абонплат» чи «Півроку без абонплат» активується протягом 48 годин. Плата за SMS не стягується.

Подарунок від Vodafone – безкоштовний зв’язок у тарифі SuperNet Pro без будь-яких змін об’ємів послуг та обов’язкових платежів – надається на 3 або 6 місяців залежно від обраного акційного смартфону.

Після реєстрації участі в акції та отримання підключення послуг «Квартал без абонплат» або «Півроку без абонплат» покупець отримує SMS-повідомлення про вдалу реєстрацію. Перевірити наявність послуги на номері можна в мобільному додатку My Vodafone.

Акція «Більше можливостей з Vodafone» діє у точках продажу Vodafone та в інтернет-магазині.

Офіційні постачальники послуг