Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone Big Data Lab отримала перших випускників – спеціалістів з аналітики великих даних

Cтуденти пілотного курсу Vodafone Big Data Lab захистили свої дипломні проекти.

Для перевірки якості набутих знань та щоб занурити студентів у максимально наближене до реалій дата сайентиста середовище - компанія Vodafone поставила перед випускниками існуючі бізнес-задачі та надала масив реальних великих даних.

Студенти мали визначити схильність абонента до придбання нового телефону у наступному місяці або побудувати модель, прогнозуючу споживання абонентом мобільного інтернету через шість місяців.

Завдяки результатам роботи - бізнес буде знати кому саме надіслати вигідну пропозицію, щоб не турбувати кожного абонента, а також отримає картину можливого збільшення навантаження на мережу у майбутньому і передбачити стратегію розвитку.

При цьому дуже важлива форма подачі результатів своєї роботи - бізнес орієнтована презентація, яка здатна донести до власника бізнесу сутність задіяних інструментів і сенс застосування досліджень у бізнесі.

Всі студенти, які подолали надзвичайну інтенсивність навчання та випробування COVID-19 - на високому рівні захистили свої дипломні проекти.

Екзаменаційна комісія, у складі якої були викладачі вищих технічних вузів України, Європи та світу, а також керівники та експерти data science відділу Vodafone, високо оцінила результати і, найголовніше, прогрес студентів.

Урочисте вручення дипломів, яке за умов локдауну відбудеться онлайн, пройде 31 березня 2021 року. Початок о 17:00.

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/kpRtXH4CLLUeQbHL9

Офіційні постачальники послуг