Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Віталія Оджиковського обрано до складу Антикорупційної ради при Міністерстві оборони України

10 квітня 2023 року Міністр оборони України Олексій Резніков підписав наказ про затвердження складу Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони України. Рішення було прийнято відповідно до процедури, розробленої робочою групою громадської ініціативи та закріпленої у п. 18 Положення про Громадську антикорупційну раду при Міноборони.

До складу комісії з проведення конкурсу з формування складу Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони увійшли члени робочої групи, які прийняли рішення не брати участь у виборах з метою уникнення конфлікту інтересів. Комісія вирішила вважати обраними членами ради 15 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів під час голосування.

Громадська антикорупційна рада при Міністерстві оборони України є важливим органом, відповідальним за запобігання корупції в оборонному секторі. Зазначена Рада створюється у рамках провадження політики нульової толерантності до корупції у секторі оборони для забезпечення прозорості, підзвітності та запобігання корупційним проявам в оборонному відомстві.

Офіційні постачальники послуг