Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Віталія Оджиковського було обрано до складу Виборчої комісії Асоціації правників України

2 серпня 2023 року на засіданні Правничої Асамблеї було обрано Виборчу комісію Асоціації правників України на 2023-2025 роки. До нового складу комісії увійшов Віталій Оджиковський, партнер Sayenko Kharenko.

Асоціація правників України – це всеукраїнська громадська організація, яка об’єднує тисячі правників у впливову професійну спільноту. Основними завданнями Асоціації є розвиток юридичної професії, удосконалення законодавства, впровадження етичних стандартів, захисту професійних прав членів та прав людини загалом.

До обов’язків Віталія, як делегата, входитиме активна участь у процесі прийняття важливих рішень з питань роботи та управління Асоціацією.

«Бути членом Виборчої комісії Асоціації правників України для мене це не лише честь, а й велика відповідальність. Як член комісії, я прагну виконувати свої обов’язки чесно та неупереджено. Я з нетерпінням чекаю на співпрацю з моїми колегами задля зміцнення зусиль Асоціації правників України в просуванні принципів правосуддя, правових реформ та підтриманні професійних стандартів у юридичній спільноті», – зазначив Віталій Оджиковський, партнер Sayenko Kharenko. 

Офіційні постачальники послуг