Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Відтепер освітлення ITW Systems в Американській торговельній палаті в Україні

Відтепер освітлення ITW Systems в Американській торговельній палаті в Україні

Команда ITW Systems провела модернізацію освітлення в офісі Американської торговельної палати в Україні . Замість застарілих растрових світильників з люмінесцентними лампами, встановлені сучасні енергозберігаючі світлодіодні світильники. Новим освітленням обладнанні кабінети, кімнати для перемовин та коридори. Всього - 47 світильників, які були спеціально розроблені для легкого монтажу.

Встановлені світильники мають нейтральну кольорову температуру, що створює більший комфорт для зору, порівняно із люмінесцентними лампами. Кожен світильник має індивідуальне регулювання кількості світлового потоку, що дозволяє більш точно налаштовувати рівень освітлення кожної окремої зони в залежності від потреб.

«Американська торговельна палата в Україні є нашим хорошим і надійним партнером вже протягом багатьох років. Ми відчуваємо постійну взаємодію та підтримку палати у відстоюванні інтересів бізнесу. Саме тому  нам було надзвичайно приємно реалізовувати цей проєкт, адже таким чином ми змогли зробити щоденний робочий процес наших партнерів більш комфортним.  Зі встановленням світильників ITW Systems рівень освітлення підвищився і тепер відповідає загальноприйнятим міжнародним нормам, рівномірність освітлення покращилась за рахунок більш оптимального розташування світильників і кастомізації, зведено до мінімуму «стробоскопічний» ефект, який впливає як на зір, так і на нервову систему», - зазначив засновник ITW Systems Олександр Лопатін.

«Ми вдячні фахівцям компанії ITW Systems за високоякісну  роботу. Зараз, у зв’язку  з карантинними обмеженнями під час пандемії COVID-19, наші працівники, в основному, працюють дистанційно. Однак, ті, хто має необхідність час від часу виходити на роботу в офіс, одразу помічають різницю в якості освітлення. Працювати стало значно приємніше та комфортніше», - зазначила керівниця Департаменту з розвитку бізнесу АСС Наталія Червона.

Окрім вищезазначених переваг, встановлення світлодіодного освітлення має ще й ряд економічних плюсів: майже в 3 рази економить електроенергію (1,2 кВт/год проти 3,5 кВт/год до модернізації), позбавляє необхідності заміни ламп та  витрат на  їх спеціальну  утилізацію (у випадку з люмінесцентними), подовжує термін експлуатації мінімум у 10 разів.

Офіційні постачальники послуг