Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Відтепер IW Document Flow Recognizer: AI Service має назву IW Paper2Data.AI та пропонує більше можливостей для автоматизації обробки великих обсягів паперової інформації

Відтепер IW Document Flow Recognizer: AI Service має назву IW Paper2Data.AI та пропонує більше можливостей для автоматизації обробки великих обсягів паперової інформації

Innoware – українська компанія, що спеціалізується на впровадженні та підтримці Microsoft Dynamics 365 (ERP, CRM, НR), хмарних рішень Microsoft Azure і всієї лінійки програмних продуктів Microsoft 365, оголошує про створення і запуск повноцінного API сервісу
IW Paper2Data.AI.

Рішення розроблене командою Innoware на базі клієнтського Проекту IW Document Flow Recognizer: AI та призначене для автоматизації інтелектуальної обробки великих обсягів паперової інформації: інвойсів, двомовних контрактів, звітів, штрих-кодів, полісів страхування, накладних, тощо.

Зміна назви відображає еволюцію рішення та розширення його можливостей.

IW Paper2Data.AI не просто розпізнає текст із паперових документів, рішення автоматично інтегрує отримані дані з даними та робочими процесами будь-яких облікових ERP, СRM систем, роблячи роботу з документами більш ефективною та результативною.

Застосування Штучного інтелекту для розпізнавання тексту, навіть рукописного, відкриває нові можливості в обробці документів для компаній будь-якого масштабу за доступною вартістю.

IW Paper2Data.AI пропонує широкий спектр функцій, які допомагають автоматизувати обробку паперових документів, а саме:

  • Розпізнавання тексту зображень: IW Paper2Data.AI може розпізнавати текст із будь-якого типу зображення на 37 мовах, включаючи скановані документи, двомовні контракти, страхові документи, фотографії, штрих-коди, квитанції та рукописні тексти.
  • Класифікація документів: IW Paper2Data.AI може автоматично класифікувати документи за типом, що робить легшим їх пошук та організацію.
  • Витяг даних: IW Paper2Data.AI може витягувати ключові дані з документів, такі як імена, адреси та суми, для проведення подальшого аналізу та використання.
  • Інтеграція з робочими процесами: IW Paper2Data.AI може бути інтегрований з існуючими робочими процесами, що робить автоматизацію обробки документів безпроблемною.
  • Постійне вдосконалення: Система постійно навчається на нових даних, що забезпечує безперервне підвищення точності розпізнавання та ефективності обробки документів.

Зміна назви на IW Paper2Data.AI краще відображає розширені можливості рішення, підкреслює зосередженість команди Innoware на допомозі сучасним підприємствам в отриманні максимуму від застосування ШI технологій для розвитку бізнесу.

IW Paper2Data.AI – потужний інструмент, що може допомогти компаніям будь-якої галузі автоматизувати обробку документів, підвищити ефективність і заощадити час співробітників, переключивши їх з рутинних процесів на більш кваліфіковані.

Типовими користувачами IW Paper2Data.AI є відділи фінансів, бухгалтерії, транспортні та юридичні департаменти, або будь-які інші підрозділи компанії з великим документообігом, які працюють з паперовими документами або їх скан-копіями.

Щоб дізнатися більше про IW Paper2Data.AI, порахувати вартість рішення саме для вашої компанії, пишіть: info@innoware.com  чи телефонуйте: +380444902220.


Інформація про Innoware

Вже 23 роки поспіль Innoware допомагає компаніям в Україні та світі впроваджувати комплексні інноваційні інформаційні системи управління підприємствами та надає послуги:

  • впровадження та підтримки Microsoft Dynamics 365 (ERP, CRM, НR), хмарних рішень Microsoft Azure і всієї лінійки програмних продуктів Microsoft 365;
  • автоматизації бізнес-процесів на базі платформи Microsoft Power Platform;
  • консультування щодо впровадження та використання Штучного Інтелекту (AI) навченого на корпоративних даних, Ботів та ШІ Агентів у бізнес-процесах компанії.

Досвід компанії налічує понад 500 успішно реалізованих проектів на великих і середніх підприємствах, розташованих в Україні, Чехії, Великобританії, Швейцарії, Польщі, ОАЕ, Сербії, Молдові, США, Грузії, Казахстані, Руанді, Кенії, Латвії, Кіпрі.

Серед клієнтів такі відомі компанії, як Leoni, Ahmad Tea, Kernel, Ciklum, Zepter, Оболонь, Synevo, МетІнвест, UniCredit Bank, МАУ, Житомирський маслозавод «Рудь» та інші.

Офіційні постачальники послуг