Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Від блогу до майданчика для бізнес-спільноти: Київстар запустив оновлений Kyivstar Business Hub

Від блогу до майданчика для бізнес-спільноти: Київстар запустив оновлений Kyivstar Business Hub

Найбільший український оператор електронних комунікацій Київстар оновив власний блог — Kyivstar Business Hub. Якщо з початку свого заснування видання акцентувало увагу лише на рішеннях для бізнесу, які надає компанія, то тепер воно стало повноцінним інформаційним майданчиком для бізнес-спільноти усіх галузей. Зокрема, тут можна знайти всебічну інформацію про стан та інтереси українського бізнесу, аналітику, тренди, поради для підприємців, огляд кейсів українських і закордонних компаній, навчальний контент тощо.

Понад 20 тис. читачів, які щомісяця читають Kyivstar Business Hub, зможуть  отримати:

  • ще більше контенту різноманітної тематики —  аналітичні статті, інтерв’ю, добірки з сервісами, статті з порадами та корисними інструментами для налаштування бізнесу, історії українських компаній, опитування тощо;
  • огляди бізнес-книг;
  • добірки відео;
  • навчальний контент від спеціалістів Київстар і партнерів компанії;
  • можливість замовити консультацію фахівців Київстар щодо будь-якого рішення чи послуги;
  • можливість зберігати корисний контент на пошту;
  • оновлений дизайн — з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і зручною навігацією під різні типи гаджетів.

“Київстар прагне допомогти розвиватися українському бізнесу та формувати інноваційне бізнес-середовище в Україні. І один з найдієвіших інструментів для цього — створити майданчик, де можна дізнаватися актуальну і корисну інформацію, обмінюватися досвідом, — розповідає Тетяна Юрчишина, директорка з B2B-маркетингу Київстар. — За понад 25 років діяльності на українському ринку ми напрацювали унікальну експертизу не лише у рішеннях, які пропонуємо клієнтам, а й галузеву, тобто у тих сферах, де працюють наші клієнти. І ми готові ділитися нею з іншими”.

Контент Kyivstar Business Hub ще більше враховуватиме інтереси малого бізнесу, з огляду на те, наскільки під час війни зросла роль малого підприємництва і фізичних осіб-підприємців. “Побутує міф, що інновації та технологічні рішення доступні лише для великого бізнесу. Ми прагнемо його розвінчати і допомогти малому бізнесу використовувати всі можливості для успішної і ефективної  роботи”, — додала спікерка.

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2023 року обслуговував 24,3 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству та країні долати складнощі воєнного часу. За час повномасштабної війни компанія надала гуманітарної допомоги ЗСУ, абонентам, суспільству на суму понад 1,1 млрд грн.  Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: pr@kyivstar.net

 

Офіційні постачальники послуг