Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

VEON отримав міжнародну нагороду за стійкість під час криз

Міжнародна телеком-група VEON (компанія в лістингу Nasdaq і Euronext), яка є 100% власником найбільшого українського телеком оператора Київстар, отримала міжнародну нагороду «Crises Response Awards 2023”  за впровадження комунікаційної програми протидії кризам в Україні, Пакистані та Бангладеш.

Рішення було прийняте Асоціацією World Communication Awards, в Амстердамі, 22 листопада 2023 року.

Визначення переможців World Communication Awards відбувається під час  міжнародного конгресу Total Telecoms. Своє рішення виносить міжнародне журі, в якому понад 90 експертів телеком галузі,  технічні директори найбільших міжнародних компаній IT та телеком сектору, а також авторитетні представники індустрії комунікацій з усього світу.

VEON було відзначено за «комплексний підхід до забезпечення зв`язку під час найскладніших операційних ситуацій, спричинених як природніми катаклізмами, так і глобальними конфліктами, під час яких Група забезпечила стійкість роботи телеком мереж, запроваджувала програми раннього попередження про катастрофи та надавала гуманітарну допомогу. Окремо журі конкурсу відзначило зусилля «Київстару» і технічного директора компанії Володимира Лутченка в організації роботи з підтримки зв’язку українців вдома та за кордоном, забезпечення функціонування телекомунікаційної мережі та послуг зв`язку, незважаючи на обстріли та відключення електроенергії, розвиток IT платформи Helsi для надання медичних онлайн консультацій.

Протягом останніх двох років цифровий оператор VEON фокусувався на розвитку технологій для найбільш уразливих людей і спільнот, щоб допомогти їм долати виклики військового часу, як от в Україні, або під час природніх катастроф – як у Пакистані, чи в Бангладеш.

«Ініціативи VEON по реагуванню на кризові ситуації виявились надзвичайно важливими для захисту від широкомасштабних катастроф і забезпечення зв`язку під час геополітичних викликів», - заявив генеральний директор VEON Каан Терзіоглу. На усіх ринках, де працює Група, ми забезпечили підключення для всіх абонентів, сприяли наданню гуманітарної допомоги тим, хто її найбільше потребує».

Офіційні постачальники послуг