Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Василь Кісіль і Партнери – радник KDD Group та Ковальської щодо NUVO BUSINESS PARK

Напередодні 2021 року KDD Group та Ковальська оголосили про початок нового проєкту будівництва бізнес-парку NUVO по вул. Жилянській у м. Києві на території колишньої промзони, площею близько 2 га. Проєкт включає п'ять офісних центрів класу "А", житло та апартаменти бізнес-класу. Комерційна площа бізнес-парку перевищує 88 тис м2. Вартість придбання становила $15 млн. KDD Group та Ковальська планують інвестувати в будівництво парку близько $100 млн протягом наступних 5 років.

Угода щодо придбання майданчику розпочалася наприкінці 2019 року. Василь Кісіль і Партнери виступили головним юридичним радником проєкту і представляли інтереси покупців з усіх юридичних питань щодо структурування угоди, ведення переговорів і підготовки необхідних документів щодо придбання часток у статутному капіталі українського товариства, яке володіє земельною ділянкою під будівництво бізнес-парку. Зокрема, в структурі угоди були враховані необхідність погашення боргів товариства перед його учасниками і бенефіціарами, а також українськими банками, податкове планування за допомогою корпоративного венчурного фонду на стороні продавця, очищення товариства і ділянки від податкових та інших ризиків і обтяжень тощо.

До складу команди, що працювала над проєктом, увійшли партнер Олександр Бородкін та юрист Роман Ємець.


Детальнішу інформацію можна отримати від Ольги Шевченко, менеджера зі зв’язків із громадськістю
за тел.: +380 67 358 47 82 або електронною поштою: shevchenko@vkp.ua

Про фірму

Заснована 1992 року, «Василь Кісіль і Партнери» є українською юридичною фірмою, яка надає інтегрований юридичний супровід у галузях банківського і фінансового права, злиттів і поглинань, ринків капіталів, конкуренційного права та міжнародної торгівлі, вирішення спорів, податкового законодавства, енергетики і природних ресурсів, інтелектуальної власності,  праці та зайнятості, нерухомості і будівництва, а також ДПП, концесій та інфраструктури. «Василь Кісіль і Партнери» є членом та ексклюзивно представляє українську юрисдикцію у таких авторитетних міжнародних профільних об'єднаннях: TerraLex (160 юридичних фірм у 100 країнах), Cathay Associates (40 юридичних фірм з 500 офісами у світі у 43 містах Європи та Азії) та Ius Laboris (1700 юристів практики праці та зайнятості у 50 країнах). Керуючим партнером адвокатського об’єднання «Василь Кісіль і Партнери» з 2015 року є Андрій Стельмащук.

Офіційні постачальники послуг