Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Василь Кісіль і Партнери консультують MacPaw щодо корпоративної реорганізації

Група MacPaw, провідний український розробник IT-продуктів, реорганізує групу, щоб оптимізувати структуру власності, поліпшити корпоративне врядування, захистити активи.

Команда Василь Кісіль і Партнери, проаналізувавши поточну корпоративну структуру Групи, розробила рекомендації для поліпшення організації та управління Групою. Рекомендації охоплювали, зокрема, роль ради директорів у стратегічному управлінні й контролі, питання проєктного фінансування, податкові ризики у зв’язку з Директивою ЄС ATAD3, захист права власності Групи та її акціонерів, сприяння соціальним проєктам.

Катерина Зленко, головна юристка / Chief Legal Officer MacPaw, коментує проєкт: «Ми почали низку трансформацій та ініціатив у нашому бізнесі, у процесі яких нам важливий погляд ззовні на наявні підходи до управління та наші подальші плани. Ми залучили Василь Кісіль і Партнери як радника, спираючись на їхню експертизу та досвід у складних корпоративних проєктах, які вимагають комплексного підходу. Для нас важливо, що Василь Кісіль і Партнери формують свої рекомендації виходячи передусім з особливостей і потреб нашого бізнесу».

Володимир Ігонін, партнер Василь Кісіль і Партнери, зазначає: «Ми раді співпрацювати з MacPaw, компанією, яка є яскравим прикладом інновацій та успіху в продуктовому сегменті українського IT сектору. Подібно сучасному програмному забезпеченню, яке постійно вдосконалюється, підходи до організації бізнесу теж вимагають регулярного оновлення. Аналіз внутрішніх і зовнішніх викликів скорочує шлях до поставлених цілей і забезпечує стійкість».

Над проєктом працювала команда корпоративної практики Василь Кісіль і Партнери у складі партнера Володимира Ігоніна, старшого юриста Артема Шматова та юристок Олександри Кондуфорової та Ольги Линник.

MacPaw — українська IT-компанія, яка розробляє та розповсюджує програмне забезпечення для macOS та iOS. MacPaw є розробником CleanMyMac X, Setapp, ClearVPN та інших. Сьогодні продукти MacPaw мають понад 30 мільйонів користувачів по всьому світу. Кожен п'ятий Mac на планеті має принаймні одну програму MacPaw.


Детальнішу інформацію можна отримати від Ольги Шевченко, менеджерки зі зв’язків із громадськістю за тел.: +380 67 358 47 82 або електронною поштою: shevchenko@vkp.ua

Про фірму

Заснована 1992 року, «Василь Кісіль і Партнери» є українською юридичною фірмою, яка надає інтегрований юридичний супровід у галузях банківського і фінансового права, злиттів і поглинань, ринків капіталів, конкуренційного права та міжнародної торгівлі, вирішення спорів, публічної адвокації, податкового законодавства, енергетики і природних ресурсів, інтелектуальної власності,  праці та зайнятості, нерухомості і будівництва, а також ДПП, концесій та інфраструктури. «Василь Кісіль і Партнери» є членом та ексклюзивно представляє українську юрисдикцію у таких авторитетних міжнародних профільних об'єднаннях: TerraLex (160 юридичних фірм у 100 країнах), Cathay Associates (40 юридичних фірм з 500 офісами у світі у 43 містах Європи та Азії) та Ius Laboris (1700 юристів практики праці та зайнятості у 50 країнах). Керуючим партнером адвокатського об’єднання «Василь Кісіль і Партнери» з 2015 року є Андрій Стельмащук.

Офіційні постачальники послуг