Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Варіанти переходу на Microsoft Dynamics 365 – швидше, якісніше, дешевше

Третій вебінар із серії вебінарів «Як українському бізнесу позбутися залежності від російських облікових систем?»,  відбудеться 26 липня 2023 року, об 11.00.

Організатори: EY, Microsoft, Innoware.

На вебінарі спікери поділяться з учасниками покроковим планом переходу на продукти Microsoft Dynamics 365. Детально розкажуть про ключові етапи проекту, необхідні ресурси та залучення користувачів до впровадження системи, окремо зупиняться на розповсюджених помилках міграції і тому,і як їх уникнути, поділяться дієвими інструментами по перенесенню даних з 1С (довідники, залишки, вибрані операції) в Microsoft Dynamics 365.

Запрошуємо до участі: власників, топ-менеджерів, фінансових директорів, ІТ керівників, бухгалтерів підприємств і організацій, що бажають отримати системну інформацію про організацію проєкту заміни російського програмного забезпечення для обліку та керування бізнесом на альтернативні рішення від компанії Місrosoft.

На вебінарі ви дізнаєтеся про те, як:

  • перехід з російських програмних продуктів вирішить задачі інформаційної безпеки бізнесу
  • максимально комфортно перейти з 1С на рішення Dynamics 365 та уникнути найрозповсюдженіших помилок майбутнього проекту
  • можна ефективно використати наявні інструменти для перенесення даних із поточної системи в нову.

Вебінар проводиться українською мовою на платформі Microsoft Teams.

Участь у вебінарі безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

Деталі та реєстрація за посиланням.

Чекаємо вас!

EY, Microsoft, Innoware

Офіційні постачальники послуг