Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

В Новояричівській громаді реконструюють прихисток для ВПО з окупованих регіонів України

З 24 лютого цього року життя кожного українця значно змінилось. За даними Displacement Tracking Matrix (DTM), тільки за липень 2022 року кількість внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Україні сягнула понад 2 300 000 людини в 19 областях України. Загальна кількість ВПО в Україні перевищує 10 мільйонів осіб. Люди покидають свої домівки, щоб врятувати власне життя. Однак, евакуація у безпечне місце не гарантує безхмарного неба. Перед переселенцями постає ще одна проблема – відсутність житла.

Привернути увагу до питання внутрішньо переміщених осіб вирішив благодійний фонд «Запорука». Команда фонду розгорнула проєкт з реконструкції приміщення у Новояричівській громаді. За результатами проєкту, спільними зусиллями з донорами та партнерами, благодійний фонд «Запорука» відбудує житло з окремими 30-ма квартирами-студіями для родин з окупованих територій до 1 листопада 2022 року. В оновленому приміщенні команда проєкту зможе прихистити 100 осіб в Новояричівській громаді, що зараз вимушені проживати в школі. Вартість реконструкції становить 17 мільйонів гривень, з яких вже зібрано 15 мільйонів.

До благодійного проєкту вирішили приєднатися й масштабні українські та міжнародні бізнеси. Зокрема, компанія Schneider Electric – лідер цифрової трансформації в області енергоменеджменту та автоматизації теж долучилася до ініціативи фонду «Запорука». Schneider Electric направила понад 1200 одиниць сучасної електрофурнітури власного виробництва для оснащення приміщення. Це розетки, вимикачі, монтажні коробки, автоматичні вимикачі.

«У своїй діяльності Schneider Electric керується основним пріоритетом – безпекою. Це безпека як для наших робітників, партнерів та замовників, так і для громадян нашої країни. Тому підтримка подібних ініціатив сьогодні – це наш обов’язок перед українцями. Сподіваюся, що завдяки спільній роботі з БФ «Запорука» діти та дорослі, які цього потребують отримають надійний та безпечний прихисток», – зазначає Генеральний директор Schneider Electric Україна Михайло Бубнов.

З БФ «Запорука» Schneider Electric працює ще з 2018 року. Компанія брала участь в проєкті будівництва Центру «Дача» – дому для онкохворих дітей та їхніх родин, проживання в якому, під час лікування, абсолютно безкоштовне.

Нагадаємо, що з 24 липня 2022 року компанія Schneider Electric вже втілювала благодійний проєкт з відновлення електропостачання разом з українською енергетичною компанією ДТЕК. Schneider Electric поставила електротехнічне обладнання на 4 мільйони євро, щоб повернути світло в будинки 1,5 мільйона українців. Електричні роботи вже завершено в Київській області, зокрема Ірпені та Бучі. Наразі тривають роботи на Сході України, в Миколаївській та Донецькій областях.

Закликаємо вас також долучатись до благодійних проєктів та не бути байдужими заради майбутнього України!

Більше про діяльність та проєкти БФ «Запорука» www.zaporuka.org.ua


Про компанію Schneider Electric

Мета компанії Schneider Electric - допомагати всім максимально ефективно використовувати енергію та ресурси, об'єднуючи прогрес і сталий розвиток. Ми називаємо цю концепцію Life Is On.

Наша місія - стати вашим цифровим партнером для досягнення стійкого розвитку та ефективності.Ми сприяємо цифровій трансформації, інтегруючи кращі процеси і технології в області управління електроенергією, підключення продуктів до Інтернету, хмарних рішень, елементів управління, програмного забезпечення і послуг для всього життєвого циклу об'єктів.

Таким чином ми забезпечуємо комплексне управління для оселі, будівель, центрів обробки даних, інфраструктури і промислових об'єктів. Ми - найлокальніша з усіх глобальних компаній. Ми ЗА відкриті стандарти і партнерські відносини з усіма, хто поділяє наше прагнення до поліпшення якості життя і підтримує цінності різноманіття, рівних можливостей і самореалізації.

Офіційні постачальники послуг