Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Унікальний дитячий контент від «Sesame Workshop» ексклюзивно доступний на платформі Київстар ТБ

З 27 березня на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ ексклюзивно з’явився новий сезон легендарного анімаційного проєкту «Вулиця Сезам». Окрім основних випусків, виробники шоу «Sesame Workshop» спеціально для українських дітей розробили 5 епізодів, які допоможуть їм впоратися з викликами великої війни.

Нове міжнародне партнерство з «Sesame Workshop» відбувається у взаємодії з ініціативою першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я.

Для того щоб розробити та запустити концепцію для України, «Sesame Workshop» провела окреме дослідження з українськими батьками й освітянами. В серіях, створених для України, розкриваються теми: як продовжувати навчання в умовах війни, як впоратися з великими змінами, як долати травму внаслідок конфлікту чи кризи, як справитися з  почуттями, коли ти далеко від дому та як пишатися собою попри все.

Контент не тільки дубльований українською мовою, але й максимально адаптований для дошкільнят. Так, до прикладу, в українській версії зʼявляються персонажі Пташидло та Коржик. Загалом, українською дубльовано 140 епізодів за 4 освітніми напрямками: математика, наука, соціальні навички, здоров’я та захист дитини.

«Вулиця Сезам» – це міжнародна пізнавальна освітня програма й одна з найтриваліших дитячих передач в історії телебачення. Головна мета проєкту – вирішення освітніх проблем дітей через поєднання телебачення й улюблених героїв. У створенні шоу активно беруть участь педагоги, психологи, фахівці з розвитку дитини.

Контент «Вулиця Сезам» буде доступний кожному, хто завантажить застосунок Київстар ТВ, безоплатно, в тому числі користувачам іншим телеком-операторів. Абоненти Київстар зможуть його переглядати без плати за трафік.

Зазначимо, що також на Київстар ТБ у вільному доступі є понад 10 000 годин освітнього контенту на різний вік, які стосуються вивчення іноземних мов, мистецтва, цифрової освіти, медіаграмотності, літератури, дизайну тощо.

Також на Київстар ТБ є велика бібліотека з контентом студії Disney. Всі продукти доступні в професійній українській озвучці, а більшість також мають оригінальну аудіодоріжку англійською мовою. А щоб батьки не переживали, чи не подивиться малеча раптом дорослі фільми чи  страшні новини, на платформі є функція «Дитячий профіль» із контентом, що розроблений виключно для дітей віком до 8 років.

Офіційні постачальники послуг