Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Укртелеком отримав майже 300 автомобілів CITROЁN в оперативний лізинг у Avis Україна

Укртелеком отримав майже 300 автомобілів CITROЁN в оперативний лізинг у Avis Україна

  • Бренд CITROЁN виступив надійним партнером для Avis Україна, виконавши масштабне замовлення на 290 автомобілів для Укртелеком, серед яких – практичні мінівени CITROЁN Berlingo та зручні седани CITROЁN C-Elysée.
  • Це перший досвід поставки автомобілів CITROЁN в Укртелеком, що перетворився на багаторічне партнерство.
  • Угода відбувалась через дилерський центр «CITROËN Ілта Львів» та з залученням фінансування лізингової компанії «AVIS Україна», яка окрім фінансування, забезпечить Укртелеком повним пакетом сервісу оперативного лізингу: обслуговуванням автомобілів на СТО, зберіганням шин, наданням підмінних автомобілів на час сервісного обслуговування та іншими послугами.

У складні часи відповідальним компаніям варто триматись разом – як для спільного розвитку, так і для розбудови України загалом. Одним з таких прикладів є початок співпраці Бренду CITROЁN в Україні та компанії Укртелеком для заміни власного поточного автопарку. Нещодавно Бренд CITROЁN виконав перше масштабне замовлення для компанії Укртелеком, що включало в себе 290 автомобілів, серед яких – 235 мінівенів CITROЁN Berlingo та 55 седанів CITROЁN C-Elysée.

У виборі бренду CITROЁN прийняла участь лізингова компанія Avis Україна, яка надає послуги лізингу компанї Укртелеком уже 3 роки. В рамку оновлення автопарку Укртелеком зробив запит на транспортні засоби, що відповідають поточній програмі розвитку компанії. У технічному завданні Укртелеком автомобілі CITROEN показали найкраще співвідношення споживчих властивостей за конкурентну варість. Avis Україна профінансувала усю партію нових автомобілів для Укртелеком з повним пакетом обслуговування. У лізингові платежі враховані витрати на страхування автомобілів, постановку на облік, витрати на регламентні ТО, зберігання шин, надання підмінних автомобілів на час ремонтів, цілодобова технічна підтримка, тощо. Це дозволяє з одного боку оновити автопарк, а з іншого отримати всі послуги з осблуговування автомобілів в одній компанії. Тож, успішна співпраця та виконання такого масштабного всеукраїнського замовлення дає можливість оптимізувати ресурси Укртелеком.

Цікаво, що компанія Укртелеком стала першим корпоративним клієнтом Нового CITROЁN Berlingo у такій кількості не лише в межах Україні. Мінівен CITROЁN Berlingo чудово відомий своєю надійністю, витривалістю, економічністю; а після оновлення – він став ще й більш привабливим ззовні та більш сучасним всередині. Для компанії Укртелеком було передано автомобілі CITROЁN Berlingo у виконанні зі стандартним кузовом L1, з економічним турбодизелем 1.5 BlueHDi та 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач. Приємністю стала наявність 10 дюймового сенсорного дисплею з бездротовим Android Auto/Apple Car Play, управлінням на кермі, цифровою панеллю приладів. Також відзначимо, що новий CITROЁN Berlingo доступний зі збільшеним кузовом L2, автоматичною коробкою перемикання передач, численними опціями.

Також компанія Укртелеком отримала в свій парк автомобілі CITROЁN C-Elysée: перевірені часом, з просторим салоном та великим багажником, міцні та безпроблемні автомобілі. Седани CITROЁN C-Elysée для Укртелеком представлені в комплектації LIVE, оснащені бензиновими двигунами 1.6VTi 115 та автоматичними коробками перемикання передач.

Однією з вимог Укртелекому було передання автомобілів безпосоредньо в філії Укртелекому в усіх обласних центрах України з чим відмінно впорався дилерський центр «CITROËN Ілта Львів»

Автомобілі підготував та передав дилерський центр «CITROËN Ілта Львів» – це один з найбільших та історично-відомих дилерів автомобілів концерну Stellantis в Україні, що має гарну репутацію. «CITROËN Ілта Львів» організував та передав автомобілі через дилерську мережу CITROEN в різних регіонах України на вимогу клієнта.

Ми впевнені, що автомобілі CITROЁN стануть надійними помічниками для компанії Укртелеком, якісно виконуючи покладену на них місію.

Завітайте на офіційний український сайт Бренду та перегляньте онлайн-склад автомобілів CITROЁN, що вже знаходяться в Україні.


КОНТАКТИ:

АЛЛА БОЙКО

PRESS RELATIONS

alla.boiko@external.stellantis.com

TEL +38 067 27 35 184

CITROËN

Офіційне представництво CITROЁN в Україні розпочало свою операційну діяльність у червні 2010 року. Головна мета представництва – привнесення європейської культури до продажу та обслуговування автомобілів CITROЁN. Лінійка автомобілів CITROЁN в Україні представляє широкий модельний ряд: компактний хетчбек CITROЁN C3, седан CITROЁN C-Elysée, стильний та комфортний крос-хетчбек CITROЁN С4, просторий крос-седан CITROЁN С4 X, флагманський SUV CITROЁN C5 Aircross, місткий вен CITROЁN SpaceTourer, универсальний вен CITROЁN Berlingo. Крім того, пропонуються комерційні моделі CITROЁN Jumpy, CITROЁN Jumper, CITROЁN Berlingo, CITROЁN Ami Cargo.

Детальна інформація про CITROЁN – на сайті www.citroen.ua.

Avis Україна

Avis Україна - підрозділ міжнародного провайдера послуг з прокату та лізингу авто Avis, який має офіси в 185 країнах світу. В Україні компанія надає широкий спектр транспортних послуг під брендами Avis (з 1997 року) і Payless (з 2016 року) - від оренди авто на добу для фізичних та юридичних осіб до формування цілих автопарковів в оперативний лізинг для юридичних та фізтичних осіб і покликана забезпечити потребу в мобільності як в межах України, так і в будь-якій країні світу, де розташовані офіси Avis.

Детальна інформація про Avis Україна – на сайті: https://avisleasing.com.ua

Офіційні постачальники послуг