Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

UKRSIBBANK відкрив відділення у Полтаві

UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив інклюзивне преміальне відділення у Полтаві. Воно обладнане пандусом та підйомником, має тактильне маркуванням для маломобільних груп населення та клієнтів поважного віку. А для безперебійного процесу обслуговування банк під’єднав відділення до генератора та облаштував зону самообслуговування банкоматами з функцією внесення готівки. 

В центрі Полтави, по вул. Соборності, мешканці та гості міста, підприємці регіону зможуть виконати необхідні фінансові операції: відкрити рахунок, внести та зняти готівку, здійснити перекази, оформити кредити, проконсультуватися з фахівцями, здійснити фінансові платежі навіть за умови відсутності електропостачання.

Відкриття преміального відділення відвідав голова правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group Лоран Дюпуш. Під час офіційного перерізанням стрічки Голова правління зазначив, що Полтава важливе місто для UKRSIBBANK: тут вже є відділення банку, а також офіси та багато працівників контакт-центру, який щодня консультує та вирішує запити клієнтів банку. Також Лоран Дюпуш акцентував, що з самого початку повномасштабного вторгнення команда UKRSIBBANK продовжує орієнтуватися на якісне обслуговування 2 млн клієнтів і відкриття відділення – це доказ того, що банк розвивається та має багато планів. В ДНК банку бути якомога ближче до клієнтів, чути їх та вирішувати їхні фінансові питання.

Полтава – важливий культурний, освітній та промисловий центр, у якому зростає малий та середній бізнес у сфері торгівлі та послуг, промислового виробництва, будівництва та ІТ-сфери. Завдяки вигідним пропозиціям від UKRSIBBANK місцеві підприємці зможуть розвивати свою справу, закривати потреби споживачів на локальному рівні та зміцнювати економіку регіону та країни вцілому.

Нагадаємо, що з початку року UKRSIBBANK відкрив вже три відділення: у Бучі та Вишневому на Київщині й у Бердичеві Житомирської області.

Офіційні постачальники послуг