Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

UKRSIBBANK підтримав створення інтерактивної мапи економічних фактів та рекордів України від медіа Finance.ua

UKRSIBBANK BNP Paribas Group став партнером проєкту від Finance.ua до Дня Незалежності України. На своєму порталі медіа розмістило інтерактивну мапу країни, де зібрало рекорди та досягнення України за 33 роки незалежності у 5 галузях. Зокрема, у фінансовій, ІТ, промисловій, аграрній та туристичній.

Користувачі, натискаючи на кожен регіон, зможуть дізнатися цікаві економічні факти, довідатися інфраструктуру обласних центрів та їх розвиток, прочитати про найбільші та найвідоміші підприємства, культурні пам’ятки та визначні місця, про розвиток цифровізації та сільськогосподарської індустрії в регіонах.

Ознайомитися з мапою можна за посиланням.

UKRSIBBANK – стабільний партнер, який пропонує сучасний та надійний банкінг за підтримки провідної європейської групи, дбає про клієнтів і працівників, сприяє зміцненню української економіки, позитивно впливає на розвиток суспільства, а також підтримує освітні та інформативні проєкти.

Офіційні постачальники послуг