Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримує ментальне здоров’я українців через платформу «Mental Help»

UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримує ментальне здоров’я українців через платформу «Mental Help»

UKRSIBBANK BNP Paribas Group продовжує активно підтримувати проєкт «Mental Help», ініціативу Глобального договору ООН в Україні, спрямовану на надання психологічної допомоги українцям, які найбільше цього потребують. Російська агресія завдала непоправної шкоди не лише інфраструктурі України, а і психічному здоров’ю її громадян.

За даними досліджень, понад 70% українців відчувають стрес, а менше 2% звертаються за професійною допомогою. Експерти попереджають про можливий сплеск психологічних розладів після війни, який може охопити понад 15 мільйонів людей. Розуміючи гостру потребу в психологічній підтримці, UKRSIBBANK BNP Paribas Group цього року виділив 300 тисяч гривень на забезпечення 400 безкоштовних консультацій із психологами та психотерапевтами. Окрім того, українці мають можливість узяти участь у відкритих лекціях на тему ментального здоров’я.

«Більшість українців сьогодні потребують психологічної допомоги. Війна залишила глибокий слід у душі кожного. Ми прагнемо зробити психологічну підтримку доступною для всіх, хто її потребує, щоб травми війни не зруйнували майбутнє. Тому ми підтримуємо проєкт «Mental Help» з 2022 року», — зазначила Яніна Ольховська, директорка з питань комунікацій, корпоративної соціальної відповідальності та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

«Війна виявилася суворим випробуванням для нашої країни, однак вона ж розкрила в нас незламний дух і згуртованість. Інвестуючи в психологічну стійкість українців, бізнес не лише дбає про добробут людей, а й робить вагомий внесок у відбудову України. Адже ментально здорові люди — це рушійна сила змін, здатна подолати будь-які труднощі та побудувати нову, успішну країну», — додала Тетяна Сахарук, генеральна директорка ГД ООН в Україні.

Проєкт «Mental Help» реалізується за підтримки UKRSIBBANK BNP Paribas Group та низки міжнародних партнерів. В умовах війни «Mental Help» забезпечує доступ до кваліфікованих психологів для тих, хто не може дозволити собі оплатити такі послуги.

Як отримати психологічну допомогу?

Взаємодія із психологом відбувається на онлайн-платформі.

  1. Зайдіть на сайт: https://mentalhelp.com.ua/
  2. Перегляньте профілі психологів і виберіть того, хто найкраще підходить саме вам.
  3. У профілі психолога забронюйте точний час приватного сеансу. Для цього заповніть коротку форму зі своїми контактними даними.
  4. У зазначений час приєднайтеся до онлайн-зустрічі з психологом через посилання, яке прийде вам на електронну пошту.

Консультація буде відбуватися через застосунки відео-зв‘язку Zoom або Google Meet.

*Усі консультації є безкоштовними та конфіденційними.

Перед сесією з психологом:

  1. Занотовуйте питання, які хочете поставити під час сеансу.
  2. Переконайтеся, що під час сеансу ви будете в комфортному/безпечному місці.
  3. Упевніться, що маєте стабільне інтернет-з’єднання, вимкнені сповіщення та звук на телефоні.

Після сесії:

Дайте собі час обміркувати результати сеансу. Виконайте домашні завдання, які ви отримали від фахівця.


Глобальний договір ООН в Україні — це українська мережа найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів. Ця особлива ініціатива Генерального секретаря ООН закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі 10 Принципів у галузі прав людини, трудових відносин, захисту довкілля і боротьби з корупцією.

Як учасник Глобального договору ООН, UKRSIBBANK BNP Paribas Group дотримується принципів сталого розвитку та ESG, сприяючи зміцненню соціального та економічного добробуту в Україні.

Офіційні постачальники послуг