Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримав перший всеукраїнський фестиваль ветеранської культури

UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримав перший всеукраїнський фестиваль ветеранської культури

22 вересня відбудеться перший масштабний фестиваль ветеранської культури за підтримки Українського ветеранського фонду, державного провайдера сервісу реінтеграції ветеранів до продуктивного цивільного життя, та UKRSIBBANK BNP Paribas Group, як генерального партнера заходу.

Фестиваль «Коло ветеранів» присвячений ветеранам, ветеранкам, учасникам і учасницям бойових дій, їхнім родинам, а також усім небайдужим українцям. Подія стане майданчиком, який дозволить показати цивільним, яким є життя ветеранів. Фестиваль стане простором для взаємодії між ветеранами та цивільними, а також надасть можливість більше дізнатися один про одного.

«У банку ми чудово розуміємо потребу суспільства у новому етапі, зокрема настав час дорослішати та єднатися, саме тому ми започаткували «We’re proud» — платформу реальних дій для змін у суспільстві заради захисників та захисниць, ветеранів та ветеранок. Завдяки співпраці з Українським ветеранським фондом, який поділяє наші цінності, ми можемо долучитися до створення суспільства, де кожен відчуває себе комфортно, має можливість реалізовувати себе, розвиватися і будувати нове життя. Зокрема «Коло ветеранів» — один із перших важливих кроків у цьому напрямку, адже покаже єдність, повагу та міцний зв’язок з боку цивільного суспільства для військовослужбовців та ветеранів», -- поділилась директорка з питань комунікацій, корпоративної соціальної відповідальності та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group Яніна ОЛЬХОВСЬКА.

На фестивалі працюватимуть шість інтерактивних зон: локація з адаптивних видів спорту, зокрема стрільба з лука, волейбол сидячи, баскетбол на кріслах колісних, а також цілий арсенал призів. Крім того, гостей чекає літературний простір, ярмарок, де можна придбати товари ветеранських бізнесів та презентувати свої нові ідеї потенційним інвесторам, а також фото-, артлокації, де можна створити щось особливе своїми руками. У мистецькій зоні пройдуть майстер-класи, де кожний охочий зможе показати свій талант та взяти участь у деревообробці, кераміці, малюванні, розвинути нові навички, які можуть стати основою для кар’єрних можливостей. Також будуть конкурси та цікаве дозвілля у дитячій зоні, цінні призи та нові знайомства.

«Коло ветеранів» — це подія всеукраїнського масштабу, на яку ми хочемо зібрати не тільки ветеранів, а створити коло разом з цивільними. Україна має всі шанси стати країною з найбільшою кількістю ветеранів та ветеранок у світі. За останніми даними Міністерства у справах ветеранів, сьогодні ветеранами та ветеранками є 1 млн 200 тисяч українців. До кінця війни прогнозують, що ця цифра разом з їхніми родинами зросте до 5 – 6 млн. Тому ми запрошуємо на фестиваль усіх ветеранів та їхні родини, сім’ї загиблих воїнів та цивільних для об’єднання та взаємодії», -- додала очільниця Українського ветеранського фонду, ветеранка Юлія КІРІЛЛОВА

Спеціальний учасник фестивалю — музикант та військовослужбовець YARMAK.

Вхід на подію безкоштовний, але з міркувань безпеки необхідна Попередня реєстрація.

«We’re proud» — платформи реальних дій для змін у суспільстві заради захисників та захисниць, ветеранів та ветеранок. У межах розвитку платформи UKRSIBBANK BNP Paribas Group створює умови для успішної адаптації демобілізованих працівників під час переходу від військової служби до цивільного життя, залучає у команду кандидатів з бойовим досвідом, а також забезпечує ветеранів необхідними банківськими продуктами та послугами. Банк відкритий до партнерства, щоб разом стати сильніше, зокрема, примножуючи добробут ветеранів.

Офіційні постачальники послуг