Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Український офіс Avis зробив прокат електричних автомобілів ще доступнішим

Український офіс Avis зробив прокат електричних автомобілів ще доступнішим

Компанія Avis Україна, яка першою серед мережевих автопрокатних операторів закупила в свій парк сучасні європейські електрокари Volkswagen ID.5, вироблені в Німеччині, запропонувала своїм користувачам вигідні умови прокату.

На першу половину літнього сезону, до 31 липня 2023 року, ціна на прокат електромобілів в Avis Україна знижена на 50%. Окрім цього, користувачі отримують таку ж саму знижку на завдаток за авто, а «SUPER» страховання компанія надає в подарунок. Нові умови прокату електромобілів уже відображені на сайті автопрокатника https://www.avis.com.ua/our-fleet/electric-vehicles та формуються автоматично.

Електромобілі в Avis Україна видають повністю зарядженими, однієї зарядки може вистачити до 400 км. (ця цифра може варіюватись залежно від стилю керування автомобілем, умов дорожнього покриття, клімату та навантаження на авто).

Компанія передбачила, за бажанням клієнтів, карти електрозарядок мережі Yasno, за якими можна заряджати електромобіль в дорозі, а розрахуватись за зарядку можна в кінці прокату при поверненні автомобіля в пункт прокату.

Хайм Капельніков, генеральний директор Avis Україна: «Ми вирішили зробити прокат електромобілів доступнішим, щоб дати змогу спробувати їх якомога більшій кількості користувачів, в тому числі тим, хто планує в майбутньому стати власником електрокару і для нього важливо протестувати інфраструктуру.

Як український підрозділ провідного світового постачальника транспортних послуг Avis, ми усвідомлюємо нашу відповідальність і в Україні імплементувати глобальну стратегію Avis Budget Group зі зменшення викидів CO2 за рахунок масштабного впровадження електромобілів в прокатному парку. Наші цілі сприяти скороченню викидів парникових газів в Україні, тому ми і надалі плануємо збільшувати у своєму автопарку частку автомобілів на електричних двигунах».

Електричні автомобілі видаються в Києві у головному пункті прокату по вулиці Ямська, 72, укомплектовані необхідними перехідниками для зарядки від громадських станцій. Орендувати електромобіль можна на строк від однієї доби до кількох місяців.

Якщо електрокар ID.5 буде потрібен на довший термін, від року і більше, Avis Україна рекомендує взяти його в приватний лізинг AvisMAX, з максимальним сервісом, в який входить від його оформлення та повного страховання до регулярних ТО, заміни та зберігання шин, доставки на СТО і повернення, а також підмінний автомобіль, якщо ремонт затягнувся більше, ніж на добу: https://avisleasing.com.ua/blog/kak-poluchit-elektrokar-v-chastnom-lizinge

Менеджери Avis Україна проводять інструктаж із користування електричними автомобілями та розповідають все, що необхідно знати, коли вперше сідаєте за кермо електрокару. Зарезервувати електромобіль можна безпосередньо на сайті https://www.avis.com.ua/ або за телефоном 0 800 305 303.


Avis Україна – підрозділ міжнародного провайдера послуг з прокату та оперативного лізингу авто Avis, який має офіси у 185 країнах світу. В Україні компанія надає широкий спектр транспортних послуг під брендами Avis (з 1997 року) та Payless (з 2016 року) – від оренди на добу для фізичних осіб до формування цілих автопарків в лізинг для юридичних осіб і покликана забезпечити потребу в мобільності як в межах Україні, так і в будь-якій країні світу, де розташовані офіси Avis. Тел. 0 800 305 303, cc@avis.com.ua

Електромобілі Volkswagen ID.5 можна отримати:

  • в короткостроковий прокат (послуга звичайної оренди авто) – від 1 до 30 діб
  • довгостроковий прокат (Avis Flex) – від 1 до 12 місяців
  • коротко та довготерміновий приватний лізинг (AvisMAX) – від 12 до 48 місяців

Офіційні постачальники послуг