Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Українські фермери створюють майбутнє разом з брендом Pioneer®

Міжнародна науково-дослідна компанія Corteva Agriscience розпочинає нову комунікаційну кампанію насіннєвого бренду Pioneer® під слоганом «Надійне партнерство для українських фермерів, які створюють майбутнє сьогодні». Ініціатива підкреслює масштабну підтримку Pioneer® сільгоспвиробників в надзвичайно складних умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України.

Насіннєвий бренд Pioneer® компанії Corteva Agriscience був заснований майже 100 років тому і відомий своїми досягненнями в галузі глобальних інновацій, зокрема, селекцією кукурудзи та соняшнику. Багато українських фермерів досі асоціюють бренд Pioneer® із заснуванням гібридного насіннєвого бізнесу в країні 40 років тому. В умовах сьогодення, незважаючи на викликані війною складнощі, бренд залишається орієнтованим на безперервні інновації та пряму підтримку українських сільгоспвиробників. Відданість бренду захисту продовольчої безпеки України демонструє сміливий крок компанії Corteva Agriscience щодо виходу з ринку рф з наслідками для глобального бізнесу у ІІ кварталі 2022 року в 45 мільйонів доларів США.

Будучи провідним світовим розробником і постачальником передової генетики в рослинництві, надаючи високоякісне насіння фермерам в більш, ніж 90 країнах, Pioneer® йде пліч-о-пліч з аграріями в новий сезон для підтримки їхнього постійного зростання, надаючи консультації для кожного конкретного регіону, а також впроваджуючи нові інновації.

«Corteva працює заради фермерів, максимально орієнтуючись на їх підтримку. Ми намагаємося забезпечити їх насінням та засобами захисту, швидко відновлюючи зруйновані війною логістичні ланцюжки, допомагаємо агрономічними консультаціями та робимо все, щоб аграрії відчували впевненість у майбутньому. Адже зараз вони борються не тільки за максимальний врожай, вони борються за свою громаду та свою країну, бо знають, що перемога гартується щодня кожним із нас. Насіння бренду Pioneer® допомагає їм в цій боротьбі, даючи змогу отримувати якнайкращі результати навіть у складних умовах», - говорить Олександр Дмитрієв, керівник відділу продажів, маркетингу і комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні, та додає, що Corteva високо цінує довіру фермерів, для яких бездоганна репутація партнерів є важливою та які обирають компанію, що завжди на боці України. Щоб мати змогу краще допомагати фермерам, розуміти їх потреби та задовільняти їх, Corteva Agriscience з 1 червня перейшла на єдину пряму модель ведення насіннєвого бізнесу в Україні. Торгові агенти, працюючи безпосередньо з фермерами, мають добре відпрацьований механізм, що дозволить гарантувати своєчасність поставок в господарства, які мають змогу продовжувати працювати заради добробуту українців.

Портфель бренду Pioneer®, що реалізовується в Україні, включає насіння кукурудзи, соняшнику та ріпаку, охоплюючи запатентовані технології, як гібриди кукурудзи лінійки Optimum® AQUAmax®, гібриди соняшнику із захисними ознаками Pioneer Protector® і адаптовані до гербіцидної технології ExpressSun®, а також інокулянти для силосування. Дізнайтеся більше про бренд за посиланням.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг