Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Українські фермерки навчилися антикризовому управлінню на курсі програми TalentA-2022 від Сorteva Agriscience

Українські фермерки навчилися антикризовому управлінню на курсі програми TalentA-2022 від Сorteva Agriscience

36 фермерок отримали знання з фінансів, агрономії та психології з метою зміцнення бізнесу в умовах війни

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience оголошує про завершення навчального курсу програми «TalentA-2022. Антикрихкість», яка допомагає учасницям, задіяним в  сільськогосподарському виробництві, впоратись із наслідками трагічних подій, що відбуваються на території України, відновити та забезпечити життєздатність бізнесу, адаптуватись до нових реалій, управляти кризою і таким чином знизити ризики для продовольчої безпеки в громадах.

«TalentA-2022. Антикрихкість» стала продовженням програми, яку Corteva реалізувала в Україні в 2020 та 2021 роках, та в умовах війни є одним з соціальних проєктів, що підтримуються компанією заради допомоги постраждалим українцям та відновлення фермерства з метою наближення Перемоги України. Програма TalentA третій рік поспіль впроваджується за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Учасниці TalentA-2022 прослухали 19 лекцій від відомих експертів викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівців Corteva Agriscience, які володіють передовими знаннями, накопиченими лідером сільського господарства за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу. Лекції були присвячені особливостям ведення агробізнесу в умовах війни, антикризовим практикам, практикам формування команди, новітнім аграрним технологіям, а також методам підтримки та збереження психологічної стабільності стану та адаптації до нової реальності.

Дипломи про закінчення навчального курсу TalentA-2022 отримати 36 фермерок, які мають можливість взяти участь в грантовій частині програми у відповідності до умов і позмагатися за гранти від компанії Corteva Agriscience на підтримку життєздатності власного бізнесу та соціальної допомоги громадам в подоланні наслідків війни. Сукупний грантовий фонд цього року становить понад 2,5 мільйони гривень і буде розподілений між переможницями за рішенням членів експертної ради. Оголошення переможниць відбудеться 20 жовтня з нагоди Всесвітнього дня сільських жінок.

«Жахлива війна змінює масштаб ролі фермерок та їхні пріоритети, і з метою подолання наслідків трагічних подій сільські жінки потребують нових знань та навичок, які допоможуть їм вистояти, швидко приймати рішення та долати перешкоди. Жінки-фермерки зараз забезпечують не лише продовольчу безпеку своїх громад, але і відіграють надзвичайно важливу соціальну роль щодо допомоги постраждалим. Компанія Corteva заохочує ініціативи, які наближають Перемогу України, і підтримує тих, хто сприяє відновленню країни», - говорить Анна Бабіч, координаторка програми TalentA в Україні, менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience у Центральній та Східній Європі.

Учасниці з великою вдячністю оцінили рішення Corteva проводити програму «TalentA-2022. Антикрихкість». «Я безмежно вдячна програмі «TalentA 2022. Антикрихкість» за знання та клопітке ставлення до кожної з нас, за можливості, які отримують жінки. Організатори програми ґрунтовно опрацювали запити учасниць програми й зробили її такою, що відповідає потребам кожної з нас. Побувавши на всіх лекціях, я можу сказити що кожнісіньке заняття було для мене корисним», - коменту Христина Закревська, фермерка з Івано-Франківської області.

«Участь у програмі ТаlentA-2022 - це насамперед доступ до нових і перевірених на практиці знань, це знайомства з унікальними українськими виробниками крафтової продукції. Впевнена, що час, витрачений на навчання - це прекрасна інвестиція для нашої сімейної фермерської діяльності», - впевнена волинянка Марія Маник.

«Команда ТаlentA-2022 та учасниці програми-фермерки, з більшістю яких ми вже знайомі в житті, працює як єдиний організм. Те, що в навчанні і конкурсі беруть участь фіналістки попередніх років, створює бажання здорового змагання, рівних з рівними, бо всі гідні перемоги! І головне: підтримка компанією Corteva Agriscience фермерок під час війни - це безцінний вклад в наше майбутнє. Вірю в перемогу, ЗСУ і українських фермерок», - говорить Катерина Тарасенко з Львівщини.

Ознайомитися з перебігом програми TalentA-2022 можна за посиланням та у соціальних мережах.

Нагадаємо, що Corteva - одна з небагатьох міжнародних компаній-виробників насіння та засобів захисту рослин, яка категорично залишила російський ринок і голосно засудила війну, висловлюючи солідарність з народом України, та спрямувала фінансову підтримку низці ініціатив для допомоги постраждалим українцям та відновленню фермерства, зокрема, через освітньо-грантову програму TalentA.

Про програму TalentA

TalentA – інноваційна освітньо-грантова програма для розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок і покращення продовольчої безпеки їхніх громад. Ініційована компанією Corteva Agriscience у 2019 році разом із Федерацією асоціацій сільських жінок Іспанії (FADEMUR) в Іспанії, програма нині успішно реалізується також в Україні, Португалії, Румунії, Польщі, Угорщині та Аргентині.  Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.talenta.org.ua, а також слідкуйте за перебігом Програми TalentA у Facebook.

Ініціатор та координатор програми TalentA:

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience

Інституційний партнер:

Міністерство аграрної політики та продовольства України

Організаційний партнер програми TalentA:

Громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку»


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг